Etusivu » Vlogit » Eeddspeaks » Tarvitseeko meitä holhota?

YouTube kommentit

Jätä kommenttisi YouTuben (link is external)  kautta.

sanjay khaleed06.04.2014 13:32

► *Life's secrets have been revealed* ► _Read "The Present" at_ ► T R U T H C o n t e s t  ♣  C 0 M

larrywave17.02.2014 21:16

Pidän tipatonta aina tammikuisin ja olen juanut jo 12 vuatiaasta, ja sanoisin ettei juaminen ole vähentynyt , sanoisin että nuaret osaavat vain mennä nykyisin muualle kuin puistoon juamaan.

Ida Emilia Viitanen02.02.2014 12:54

Tuli mieleen se että tosiaan nykyään ei mee niin paljon alkoholia nuorten keskuudessa koska se maksaa enemmän ku budi, eikä budista kuulemma tule krapulaista oloa seuraavana päivänä. Se tuli itselleni täysin yllätyksenä että se polttelu on oikeasti NIIN YLEISTÄ, ja vaikka sanotaan ettei budiin jää koukkuun niin on kyllä tullut huomattua miten se vaikuttaa elämään: Sen käyttö vaan lisääntyy jatkuvasti, ensin käytetään vain viikonloppuna, sitten alkuviikosta ja lopuksi joka päivä. Koulunkäynti kärsii kun on kivempaa poltella ja samassa laiskistuu muutenkin. Itse en tosin käytä budia tai alkoholia enkä myöskään polta tupakkaa. Olen myöskin laillistamista vastaan sinänsä koska alkoholin väärinkäyttäjiä on jo ihan tarpeeksi. Ei tarvita toista samankaltaista ongelmaa sen lisäksi.

MiQuZi X01.02.2014 20:33

Käykäähän tsekkaas mun kanava!! Oon alkanu tekeen videoita melki kaikesta turhasta, ku ei oo ideoita mistä tekisin niitä... Siis menkää pistää ehdotuksii yms. kommentteihin!! Ja Eetu oot parhain tubettaja <3

Algiz01.02.2014 18:45

Alkoholiverojen nostaminen toistuvasti on vain nostanut Virosta tuodun viinan määrää, sinne menee verotulot, tänne jää hoitomaksut ja haitat. Vaikka tupakkatuotteet v. 2012 alusta laitettiin piiloon, näen katukuvassa enemmänkin nuoria(15-20) tupakoitsijoita kuin vanhempia, Siinä vaan taas tehdään röökistäkin jotain "mystistä". Ei kukaan joka ei aiemminkaan ole harkinnut tupakoinnin aloittamista yhtäkkiä päätä että "Otanpa tuon Marlboron kun se on niin mukavasti näkyvillä". Minäkin sain röökiä ennen täysi-ikäistymistä ihan vaikka mistä, tai alkoholia jos halusin. On perseestä jos pennut kittaa viinaa ja sammuu sitten puistoon/potkii jotain näyteikkunoita, mutta vielä enemmän on perseestä rankaista kaikkia lopulta aika pienen ongelmakäyttäjä-lohkon päihteidenkäytön perusteella kuten nyt käy Suomessa. Ikäänkuin maksaisimme jotain ruokkoa tai että koko 5 miljoonan valtio olisi juoppoja. Myöhäinen kommentti mutta vasta tänään huomasin tämän videon, hyvää puhetta taas kun saa ajattelemaan. Kontrollia kyllä tarvitaan(koska punkkareiden unelmista huolimatta anarkia ei toimi) mutta holhousta on liikaa.

Frans Lemström31.01.2014 10:59

Tää uus lakimuutos jota ne yrittää saada aikaseks että ravintolat menisi kiinni jopa 2 tuntia aikasemmin on mielestäni aivan turha. Monen monen ihmisen duunit vaarassa jos näin kävisi. Ei hyvä!

Mishka Zubov30.01.2014 18:44

Se, että valtio koittaa päättää mitä ihminen saa suuhunsa/kehoonsa laittaa on mun mielestä järjetöntä. Samaa pätee mun mielestä myös huumeisiin, mutta sitä nyt ei tarvitse nostaa tähän esiin. Se taas, että pitääkö päihdekäyttöä tai muuta tollasta edistää ja pitää näkyvillä, onkin asia erikseen. Omasta mielestä alkoholi voitais siirtää takaisin Alkoon ja kaikki alkoholimainonta voitais poistaa. Esim. mun mielestä tuo laki, että pitää kysyä alle 30-vuotiaan näköiseltä henkilöltä henkkarit on hyvä. Ennen tosiaan kun itsekin olin 15 pystyi kävelemään Siwaan ja ostamaan sitä kaljaa ja röökiä.  Näistä aukioloajoista nyt en sano mitään kun ei kosketa mua hirveesti kun en missään kapakoissa pahemmin käy.  Idea kumminkin se, että mun puolesta täysikäisenä vetäkööt kukin mitä haluaa kunhan eivät sillä aiheuta muille haittaa. Alaikäisten ei mun mielestä tarvitse mitään alkoholia litkiä, röökistä puhumattakaan jota nyt tuskin kukaan näkee minään hyvänä juttuna.

Viivi Mahlakaarto30.01.2014 15:09

Mä muistan ku mun kaveri kerto, että oli mennyt kauppaan ostamaan tupakkia. Ajanut omalla autollansa kaupan eteen niin, että myyjä ihan näki hänen parkkeeravansa autonsa. Kun hän sitten meni kassalle ja pyysi jotain tupakkia, myyjä kysyi henkkareita. Ei saanut tupakkia, kun henkkarit oli jäänyt kotiin. Että tuommonen mun mielestä on vähän liian tarkkaa, koska myyjä oli selvästi nähnyt kaverini parkkeeravan autonsa siihen. Muttajoo taas sulta hyvää videota! :)

bers-reics30.01.2014 14:26

Saatko sä massia näistä vitun alkoholi vlogeista?

Hanna30.01.2014 10:43

Ah alkoholi, pahin viholliseni ja rakkain ystäväni! On hyvä että kauppojen myyntiaikaa rajoitetaan. Se ei ole hyvä että alkoholi tahdotaan viedä Alkoon ja sillätavoin kasvattaa Alkon otetta alkoholimonopolissa ja vähentää päivittäistavarakauppojen myyntiä. Alkoholin myyntiä ei saa rajoittaa enää millään lailla, lähinnä suosittelisin veroprosentin laskua jottai ravintolat saisivat lisää asiakkaita ja Virosta rahdatun viinan määrä vähenisi. Ravintoloihin mennään kuitenkin ensisijassa viihtymään, ei vetämään päätä täyteen. On hyvä että papereita kysellään ja sillä saa jo huomattavasti rajoitettua myyntiä. ... Nyt oli sellanen raivokas puolenpäivän avautuminen tästä aiheesta... :D no mutta tästä riittää puhuttavaa!

Väeski29.01.2014 20:25

Ei se, että nuoria yritetään suojella, mutta tuntuu, että holhous koskee ihan kaikkia. Mielestäni ei ole syytä vahtia jatkuvasti koko kansan terveyttä, kukaan ei nauti siitä, että joku vilkuilee koko ajan olan yli.

Arttu Stubin29.01.2014 17:17

Itse olen jäännyt paitsioon, kun olin teini-ikäinen ja olin masentunut, niin jäi kaikki paheetkin pois. En ollut seuran kipee, joten en liikkunut huonossa seurassa ollenkaan. Minulla on ollut läheisiä ystäviä saatika kavereita tasan nolla. Joka on todella surullista, mutta olen tottunut siihen ettei kukaan soita mun perään, kuin äiti tai isä. Tosin masennuksesta on voinnut olla hyötyäkin. En ole riippuvainen tupakasta tai alkoholista. Yhden virheen olen tehnyt ostin muutaman kerran silloin kun ei kysytty vielä alle 30-kymppisiltä papereita. Menin ostamaan tupakkaa tai kaljaa teineille. Olen hieman kapinallinen lain suhteen. En välitä ollenkaan vaikka nuoret röökaisivat tai joisivat itsensä päihdyksiin. No onneksi en enään ole tälläistä tehnyt, mutta olen kai liian kiltti ja ajattelen jos kerrankin haluavat niin haluan tehdä palveluksen, että junnuille tulisi hyvä mieli.

Greed The Peacemaker29.01.2014 15:45

Menen vasta ysi luokalla jossa ilmeisesti yhteisön paine on pahimmillaan, koska kaikki rinnakkais luokilla ovat alkaneet vetämään mitä lie päihteitä nykyään liikkuukaan. Itse en ole koskaan minkäänlaista painetta asiaan liittyen kokenut ja aina mietin että kuka niille nuorille niitä päihteitä aina antaa. Se oli hyvin pysäyttävää kun tänään näin kakkos luokkalaisen diilaavan tupakkaa kavereilleen. Mietin välillä mihin tämä yhteiskunta on menossa.

Niklas Koskela29.01.2014 15:34

Eetu alkoholisti?

nzxtredcase29.01.2014 15:23

ootko tulossa winter assyille 

Tino Hummastenniemi29.01.2014 15:19

Ainoat kaksi asiaa mitkä ihmetyttää suuresti on virosta tuodun alkoholin rajoitukset ja baarien sulkeminen aiemmin. Jos mietitään EU perustettiin ihmisten ja tavaran vapaan liikkumisen takia, ja nyt ei yhtäkkiä olekkaan vapaata tuoda alkoholia, joka tietääkseni lasketaan tavaraksi. Toisena tämä baarien sulkeminen aiemmin, halutaan tukea yrityksiä tuottamaan lisää rahaa ja näin myös veroja ja tässä taas kustaan omaan nilkkaan kun yritysten (tässä tilanteessa baarien) pitäisi saada tehdä vähemmän tuottoa. Eli näistä kahdesta tulisi ottaa uusinta erä, järkevien päättäjien kesken, jos sellaisia siis löytyy.

Sofian Blogi29.01.2014 15:00

jee tipaton loppuu mun synttärein (:

Kosti Forsman29.01.2014 14:35

Milloin mine jatkuu

Petskyy29.01.2014 13:55

nuoret ei juo niin paljon ku ne pollttaa pudii

Edezki29.01.2014 13:33

Haista eetu vittu! :D noin mulle sanottiin tnää koulussa. Koska olenhan eetu ::::D

Zouner29.01.2014 12:07

koht 100k subs

Friss9929.01.2014 05:04

Lisänä vielä, miten on mahdollista, että monessa euroopan maassa 15v saavat ostaa mietoja alkojuomia, jos se on haitallista ylipäätään. Se on se kulttuurin muutos, sitä ei saa holhoamalla. Päin vastoin vrt. esim kannabis.

Friss9929.01.2014 05:00

Ei tuo holhoaminen (et alkoa ei saa myydä kaupassa klo 9 jälkeen) ole sitä kulutusta laskenut. Ei todellakaan! Kulutusta on laskenut kulttuurin muutos ja valistus. Toivottavasti tällä tiellä jatketaan, eikä siten mitä eetu sanoo. Kulttuurin muutoksesta kertoo kaiken sen, että nuorten kulutus on laskussa, mutta alkoa kokeillaan yhä nuorempana. Ei alkon myyntiajat vaikuta mitenkään tuohon, että kaljaa kokeillaan jo 13 vuotiaana. Lisää vapautta alkoholipolitiikkaan ja lisää valistusta. Suomeen saksalainen juomakulttuuri!

iirokoo pelaa29.01.2014 04:53

:D

iirokoo pelaa29.01.2014 04:53

:D

Jätä kommenttisi YouTuben (link is external)  kautta.