Etusivu » Vlogit

Vlogit

johanna kristiina

Johanna kristiina puhuu rohkeasti ja lempeästi nuoren elämästä. Aihe kuin aihe taittuu tältä vloggaajalta ja mukana on myös tujaus huumoria!

Nedde

Nedde on pelivideoista tunnettu tubettaja, joka vloggaa Nuortenlinkille kerran kuussa. Videoissa käsitellään nuorten ehdottamia aiheita ja vastaillaan vaikeisiinkin kysymyksiin.

Hattaralintunen

Hattaralintunen puhuu suoraan ja kaunistelematta. Vaikka videoiden aiheet ovatkin täyttä asiaa, ei huumoria ole unohdettu!

Roni Back

Nuortenlinkille 1,5 vuotta vlogannut Roni Back (entinen RoniTheGamer) käsittelee videoissaan monenlaisia kiinnostavia teemoja aina energiajuomista rakastumiseen.

ColorHammer

ColorHammerin ajatusmaailma vilisee laidasta laitaan ja videoita löytyy laajalla tunneskaalalla. Nuortenlinkille ColorHammer vloggasi vuonna 2015 tehden myös kaksi opetusvideota tubettajauran alkuun pääsemiseksi.

Miksuvlog

Nuortenlinkille vuonna 2014 vlogannut Miksu on vloggaamisen ammattilaisamatööri - pirteä kaveri hyperaktiivisuuden vivahteella!

Eeddspeaks

Suomen suosituimpiin videobloggaajiin kuuluva Eeddspeaks piti tammikuussa 2014 tipattoman - katso miten tipaton onnistui ja mitä miekkosella oli asiasta sanottavanaan!

Muut

Haluatko jakaa ajatuksiasi nuorten elämään liittyvistä asioista? Laita meille vlogisi tulemaan!