Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Yksin jääminen koulussa

Yksin jääminen koulussa

Nimimerkki 
A.E.
Ikä 
14

Mun paras ja ainoo ystävä muutti eikä olla enää samassa koulussa. En tuu juttuu meijän luokkalaisten kaa, ku ollaa oltu aina mun parhaan kaverin kaa kahestaa. Meijän luokalla on nyt pariton määrä tyttöjä, joten kaikilla on jo paras ystävä, ni porukoihin on tosi vaikee päästä. Et en tiiä mitä teen jos oon vaa koko ajan yksin koulussa. Onks jollai kokemuksia siitä et jää koulussa porukan ulkopuolelle?

+1
+30

Kommentit

❤🧡💛💚💙💜16.10.2020 17:50

On kokemusta joka päivä kun ootan koulun pihalla mun kaverii,sanotaan nyt vaikka Marianne,(se ei oo sen oikee nimi) ja mun poikkista,sanotaan nyt vaik Juha (ei oo sekää) nii oon yksin.Joskus Juha on jo oottaas ja sen ärsyttävä pikkuveli sanotaa vaikk presto (taas keksitty) mut silti.Ja Marianne yleensä myöhäs.

+1
+18
Ulkopuolinen03.10.2020 22:27

Tiedän tunteen meil oli 4 tyypin kaveriporukka joka sit vaa hajos ku yks veti välit toisen kaa ja sit alko pahan puhuminen toisistaan selän takana. Sen jälkeen jäin oikeestaa yksin

+1
+20
🤗28.08.2020 17:46

Hei ! 🤗
Onpa kurjaa. Varmaan tosi vaikeeta.
Mene juttelemaan koulukuraattorin kanssa. Yritä alkaa olemaan välkillä joidenkin luokkalaistesi kanssa. Tai jos vaikka oot jossain valinnaisaineessa (jos oot 8-/9-luokalla), ja siellä on joku, jolla ei ole siinä ryhmässä kaveria, mene vaikka sen viereen istumaan tunnilla, jos saa valita ite paikat ja ala juttelemaan sille.
Toivottavasti neuvoistani on apua ja saat kaverin/kavereita ! 🤗
Tsemppiä ! 🤗

+1
+27