Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Vihaan itteeni. :/

Vihaan itteeni. :/

Nimimerkki 
12v tyttö
Ikä 
12

Ookei...en tiiä mistä alottaa. Oon 12v tyttö. Mun elämä on sekasotku. Mun sisko hakkaa, potkii ja haukkuu mua. Se toivoo mun kuolemaa, koska ei jaksa kuulema katella mua. Se sanoo mua rumaks, läskiks, huomiohuoraks ja kaikeks muuks mitä se vaan keksii. En tiiä mitä oon tehny sille. Se vaan vihaa mua. Ja mä vihaan itteeni. Mun itseviha alko jo joskus 1. luokalla. Vihasin mun jalkoja, koska ne on niin pyöreet ja paksut. (Etenkin reidet) Noh sitten kuin menin 3 luokalle nii sitten mun viha reisistä vaihtui koko kehoon.

Koen olevani läski. Todella läski. (Olen 159 cm pitkä ja painan 50kg.) Neljännellä luokalla aloin vihaamaan myös mun luonnetta, eli siis kaikkea itessäni. Silloin haukuin itteeni ääneen muiden kuullen ja opettajani huolestui mun olotilasta. (Haukuin itteeni päivittäin koulussa kaikesta mahdollisesta.) Mut sitten pakotettiin koulukuraattorille, vaikka tein kyllä hyvin selväksi sen, että EN halua sinne. Kävin myös kerran perheneuvolassa. En jaksanut kuunnella sitä samaa sössötystä, että olet kaunis ja normaalipainoinen. Sitä mulle on hoettu 3 vuoden ajan ja ei ole auttanut ollenkaan. Valehtelin olevani kunnossa ja lopetin heti käynnit kuin koulukuraattorimme vaihtui. (Ja siis kehuminen ei auta, se vaan pahentaa tilannetta, koska koen sen olevan valehtelua ja sääliä.)

En koe, että mulla ois mitään arvoa. Mua saa kohdella miten vaan. Mua ei kiinnosta jos kuolisin, koska ei mulla olis mitään menetettävää. Oon miettiny itsemurhaa ja viiltelyy, mut en uskalla, koska mun sisko alkais hakkaa ja haukkuu mua vielä enemmän. Toivoisin vaan, että kaikilla ois hyvä olla, ihan sama miten mä voin. No, mutta tänä vuonna eli vuonna 2020 kävin terkkarilla ja se tiesi mun tunteista, koska olin tyhmänä kolmosluokkalaisena niistä hänelle avautunut. (Enkä todellakaan halua enää puhua hänelle tunteistani. En halua apua.) No sitten siellä terkkarilla hän kyseli kaikkea ja näki valehteluni, joten en voinut mitään. Hän laittoi minut taas perheneuvolaan, vaikka ei se mitään auttanut.

Haluaisin pois tästä oravanpyörästä. Onneksi menen ensi vuonna uuteen kouluun 7 luokalle, niin mun ei enää tarvitse sietää kyyneleiden pidättämistä ja valehtelua. En tosiaan haluaisi 7 luokalle, koska mua alettais varmaa kiusaa, taino en yllättyis jos alettaisi. Oonhan mä sen verran ruma ja läski huomiohuora... Ja mä ansaitsisin sen kaiken paskan. Tai
niin mulle mun sisko ainakin sanoo ja mä uskon sitä. Mä uskon sitä, koska se on kaunis, hauska, hyvä oppilas ja kaikki pitää siitä. Ei kukaan uskois jos keroisin mitä se tekis mulle. Mä pelkään mun siskoa. Musta on tullu ujo ja hiljainen.

Mulla on yks oikeesti hyvä ystävä joka on mulle tärkee, mut...ei se nykyään enää oo hirvesti munkaa. Se on vaan mun täydellisen siskon kanssa. Oon tottunu olee aina se huonoin ja säälittävin. Itken iltaisin ja haluisin välillä kuolla. Ei musta oo mihinkään, eikä mulla oo tulevaisuutta. Vihaan itteeni, vihaan kaikkea. En haluu olla tässä maailmassa. No, mutta ei mun mielipiteillä oo välii..Mähän oon vaa joku 12v huomiohuora. (': Mut siis kiitos jos jaksoit lukee tän ja toivon sulle kaikkee hyvää! <33 Olet täydellinen tuollaisena äläkä muuta ittees muiden takia! Rakasta ittees ja muita! ^-^

~Rakkaudella 12v tyttö

+1
+31

Kommentit

anonyymi0819.11.2020 17:20

mää oon iha varma et sun siskolla on joku ongelma. kellään tervejärkisellä ei oo mittää syytä haukkuu pahoinpidellä tai muutakaa pahaa tehä. mut kannattaa puhuu luotettavalle aikuiselle jos semmosii vaa löytyy. se perheneuvola on kans hyvä paikka. toi kuvasti tosi hyvin mun elämää mut me kestetää tää yhessä. voimii sinne ihan äärettömästi

+1
+7
Mielummin, läski kuin luuranko13.11.2020 10:37

Siskosi on luultavasti isoin ongelma. Ehkä kannattaisi yrittää puhua vanhemmillesi, hänen käytöksestään, ellet ole vielä tehnyt sitä. Itselleni vain ihmisen josta välittää, sanat /puhe merkitsee; oli ne sitten haukkuja tai kehuja. Muiden en välitä, ne ei merkitse mitään, perheneuvolat yms. ei toimi kaikille, koska kaikki ei ole samanlaisia ja silti niissä tuputetaan samaa kaavaa, kaikille. Parempi olisi jos löytäisit jonkun jolle avautua, tuntemuksistasi ja ajatuksistasi. Sanoit ettet halua apua, mutta jotain kuitenkin haluat, koska avauduit tänne. Noilla mitta ja paino suhteilla et varmaankaan ole läski, En tiedä onko siskosi hoikka, mutta jos on niin seuraavan kerran haukkuu sua läskiksi, Kysy; Mitä sanoit? Jos toistaa, toista sinäkin kysymys.ja sano sitten: En kuule, luittesi kolinalta mitään. Saman voi sanoa muillekkin " muka täydellisille anoreetikoille /luurangoille, jotka luulee sen olevansa kaunita ja parempia ja aukovat päätään väheksyen. .

+1
+9
<331.10.2020 11:44

sun sisko on manipuloinu sua äl usko sitä oon itekki ujo mutta kun oon oma itteni mikään ei pysäytä mua aina tuneil oon hiljaa oo oma ittes
ja sano itteles
oon kaunis!
tsempiä paljon yritä jaksaa

+1
+14
🤗24.10.2020 9:53

Moikka kaikille ! 🤗
Menkää juttelemaan kiusaamisesta esim. Lasten ja nuorten puhelimen chattiin tai laittakaa nettikirje Lasten ja nuorten nettiin. Laitan siihen linkin alas. Tai laittakaa viesti Nuortenlinkin nettineuvontaan.
https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/
Älkää jääkö yksin kiusaamisen kanssa !
Tsemppiä kaikille ! 🤗
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

+1
+16
❤🧡💛💚💙💜18.10.2020 19:48

Mä tykkäsin sun tarinasta tosi paljon.Se opetti ettei pidä leikkiä pilosta itsensä kaa.Muakin on joskus kiusattu.Mut se on ollu toistaiseksi tauolla.Mä paljastan salaisuuden:mä oon vasta kakkosella!

+1
+17
Anonyymi15.10.2020 23:18

Sun kannattas kertoa tosta sun vanhemmille, koska minkään lainen kiusaaminen ei ole oikein, se sattuu ja jättää syvät arvet sitä ei voi unohtaa koskaan. Toivoisin että haet apua, koska tuo kuulostaa jo pahalta, mutta jos et halua en voi sinua pakottaa. Minulla on vähän samoja ajatuksia kuin sinulla, vihaan itseäni ja en halua apua ja jos minua kehuu se vain ahdistaa, enkä usko niihin kun tiedän olevani ruma ja vastenmielisen näköinen.
Mutta haluan toivottaa sinulle paljon tsemppiä kyllä se vielä helpottaa💕

+1
+18
🤗02.10.2020 10:25

Moikka ! 🤗
Vielä
Mene juttelemaan esim. Lasten ja Nuorten chattiin tai Lasten ja Nuorten puhelimen chattiin tms.
Tsemppiä ! 🤗

+1
+22
🤗30.09.2020 13:18

Moikka ! 🤗
Sano itsellesi ne sanat, jotka kirjoitit loppuun.
Olet kaunis ja hieno ihminen !
Kerro vanhemmillesi, että pikkusiskosi haukkuu sua.
Yritä saada kavereita ja hyväksyä apu jonka saat.
Tsemppiä ! 🤗

+1
+26