Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Terveyden ahdistus.

Terveyden ahdistus.

Nimimerkki 
Kuolemasta nouseva
Ikä 
16

Sairastuin syömishäiriöön vähän alle pari vuotta sitten. Asia selvisi vasta laihdutettuani kymmeniä kiloja pois painostani, joka oli normaalipainoisen lukemissa. Olin jo tätä ennen ollut masentunut ja itsetuhoinen ja lopulta minut pakotettiin hoitoon. Nyt olen saanut noin viisi kiloa lisää painoa ja syön normaalisti. En pidä lainkaan siitä miltä näytän, vaikka tiedän ettei painoni nousua todennäköisesti huomaa kukaan muu kuin vaaka ja minä itse. Kaikki on käytännössä hyvin, mutta siltiminua kalvaa tyhjyyden tunne jota lääkitsen satuttamalla itseäni.

+1
+61

Kommentit

🤗31.07.2020 19:57

Hei ! 🤗
Samaistun. Mulla ei ole eikä ole ollut syömishäiriötä, mut mun paino on alhaalla, koska mulla on kai jotain syömisongelmia. Silloin kun mun paino on tosi alhaalla, mulla on paha olo, mut tuun iloisemmaksi ja toiveikkaammaksi aina kun se nousee. Ja toivon että se nousee kun sit mun ei tarttis käydä painokontrolleissa.
Susta ei voi tulla lihavaa, jos susta ei tule ylipainoista, enkä usko että susta tulee.
Mene vaikka juttelemaan kuraattorin kanssa tms jos asia mietityttää.
Toivottavasti painosi nousee, se olisi vain hyvä asia.
Tsemppiä ! 🤗

+1
+17
Aavikkokettu01.04.2020 17:01

Tiiän miltä susta tuntuu, mutta ei se viiltely mitään Auta ja oon aika varma että jäät tosta sillä kaikesta jää osastolla kiinni... Kokemusta on

+1
+56
kannustaja27.03.2020 13:33

Hirveesti voimia <3 Painon nouseminen voi tuntuu kyl vaikeelta, mut uskon et tiiät itekkin et se on vaan tervettä sulle. Oon viimesen kahden vuoden aikana saanu 20 kiloo painoo, alussa se tuntu ihan hirveeltä. Mut se fyysinen parempi olo on pikku hiljaa kyenny voittaa sitä henkistä pahoinvointii siitä, miltä aloin näyttää.

Kun syö normaalisti, tuntee miten tulee enemmän energiaa ja ajatukset selkenee. Toivon et pystyt saamaan helpotusta sun oloon jotenkin muuten, vaikka kirjottamalla ihan mitä mieleen tulee. Ite hankin semmosen pinkin stressipallon, mitä saa kädellä puristaa.

+1
+62