Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Surettaa

Surettaa

Nimimerkki 
Anonyymityttö
Ikä 
13

Moi. Oon tällänen 13 vuotias tyttö. Mun vanhemmat eros ku olin noin 9 vuotias. Mun viime kesän mä vietin koko ajan mun parhaan ystävän kaa. Se muutti nyt kesän 2019 jälkeen melkein 90 km. päähän kotikaupungistamme. Se on ollu semmonen ”kiltti” joka u know ei polta, nuuskaa yms. No nyt ku se muutti tähän toiseen kaupunkiin, ni viimekskun nähtiin, ni se joi päivän aikana melkein 5 energiajuomaa. Tiiän, tän ikäsenä alkaa juoda energiajuomii ja kaikki ihmiset muuttuu. Mun mielest tää mun paras ystävä on muuttunu likaa. Ja välil tulee päähän itsemurha, en oo ikinä kyllä koittanut.

Mua ahdistaa kans, mun sisko (11 v.) ei ota yhtään vastuuta opiskelustaan, ja mä huolehdin aina siitä et se tekee tehtävät. Mä tiiän et mun ei pitäs huolehtii siitä, mut mä teen sen kuitenkin. Se aiheutta mulle ahdistusta ihan tosi paljon. Eli mun juttu miks laitoin on, et mul elämänahdistusta. Oon aina tosi alakuloinen. Mietin viimeks tänään ku olin yksin kotona ja leikkasin kurkkuu, mietin et mitä jos mä baa pistäisin sen veitsen mun vatsaan, ja mitä siitäki seurais. ;(

+1
+66
Sinä äänestit '+1'.

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.