Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » OON "OKEI"

OON "OKEI"

Nimimerkki 
...
Ikä 
13

No nii. Tiiätte varmaan sen ku kysyy joltakulta, et ooks okei ja se vastaa sillee JUST SILLEEN et se on okei. No mä sanon niin aina ku kuka tahansa kysyy, ksoka en haluu et muut saa siitä ajateltavaa jos mulla ei oo kaikki hyvin.

En luota kehenkään en ees vanhempiini. En oo koskaan kertonu kellekkään viiltelystä tai itsemurahyrityksistä tai läheskään kaikesta paskasta mitä mun elämässä on. Mulla ON kavereita ja oon AINA melkeen iloinen ja sellanen pirtee koulussa, koska en vaan haluu muiden tietävän.

Mulle on helpompi vaan pitää ne sisällä. Kieltäydyin puhumasta koulukuraattorille. Psykologille tai sille. Vanhemmille. Kavereille. En haluu kertoo mut jos yritän alkaa selittää ni en ees pääse niihin kunnon asioihin ku vanhemmat tai joku jo sanoo " Kannattais miettiä omaa käytöstä" tai " Höpö höpö ei toi oo totta ku sähän oot aina niin ilonen ja ainahan sulla on ne kaverit kylässä" yms.

Mut en vaa enää luota siihen et kukaan kuuntelis... tuskin kukaan ees enää lukee tätä viestiä... Ois vaa parempi jos oisin kuollu.. poissa täältä missä mua ei oikeesti tarvita... ihmisten muka "tsemppaavat ja rohkaisevat" kommentit on vaa sitä et halutaan tehdä niinku muutki... mut suurin osa ei ees tarkota sitä... en enää jaksa... mut en vaa voi kuolla koska tiiän et mun perhe ei vois elää ilman mua... oon kyllä kysyny et mitä tekisitte jos kuolisin ja ne sanoo et " kultapieni mä kuule tekisin saman perässä jos siitä ois kyse." ni mitä sitte?

EN HALUU PUHUU KELLEKKÄÄN! EN HALUU MENNÄ MINNEKKÄÄ PUHUMAAN TAI HOITOON KU EI SE MUA AUTA OIKEESTI!
Haluan vaan et kaikki ois hyvin..

+1
+84

Kommentit

Hiljainen24.02.2020 22:17

Okei nyt sun täytyy kuunnella mua, ymmärrän sua, usko tai älä oon ite aika samanlaises tilantees. Ite en vaan haluu heittä elämääni. Mieti sitä miten elät vaan kerran, mua pelottaa tää ajatus. Mä huomaan mikä kipu sun tekstissä on. Kannattais ehkä ettiä jotain muuta joka auttaa kun puhuminen, itellä auttaa eläimet ja luonto, sä voit etsiä asioita jotka auttais sua, esim. musiikin soittaminen, urheileminen, kokkaaminen, valokuvaus tai vaikka kirjoittaminen. Älä kuitenkaan heitä sitä sun elämää menemään!!

+1
+64
Aavikkokettu25.01.2020 17:44

.mäkään en aina haluis puhuu yhtään kellekään varsinkaan mun vanhemmille tai parille kaverille jotka aina sanoo että haluu nähä ja ku pitäis nähä nii keksitään joku typerä tekosyy

+1
+84
Nuortenlinkki21.01.2020 9:54

Moi, ymmärrän että susta tuntuu, ettei puhuminen auta. Mutta jos lueskelet täälläkin olevia tarinoita, niin tosi monella asiasta kertominen on auttanut siihen, että asiat ovat kääntyneet paremmaksi. Olisiko sulle ok kertoa sun olosta ja tuntemuksista netin kautta? Esim. meidän neuvontaan https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys tai Netarin chattiin? https://www.netari.fi/

Yksin ei kannata jäädä pahan olon kanssa, otathan yhteyttä? heart

+1
+83