Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » oon kusessa ja ihan väärään tyyppiin

oon kusessa ja ihan väärään tyyppiin

Nimimerkki 
k
Ikä 
16

Moi, mä oon 16v jätkä ja oon ihastunu mun exään :::)))))) Tää on ihan perseestä koska se ei tykkää musta (vaikka se kerran niin sanokin mut se vaa oli sellanen heat of the moment juttu) oon siis myös maininnut sille että tykkään siitä. Viimeks ku oltiin yhessä niin se ei loppunut hyvin ja me ei puhuttu pitkään aikaan. Se ei kohdellu mua kovin hyvin.

Tuntuu iha vitu tyhmältä koska mul on sellai stockholm syndrome siihen. Mut sit toisaalta en tiiä onkse se ite ihminen jota kaipaan vai se tunne mitä mul oli kun olin sen kanssa. Mut must tuntuu et kukaan muu ei voi ikinä tykkää eikä rakastua muhun. Mä vaan tarviin läheisyyttä ja pusuja atm mut mul ei oo ketää joka antais. En ees tiiä miks kirjotan tätä tänne, kai mä vaa ranttaan tällee anonyymisti. Kinda lowkey pelottaa et joku mun kaveri löytää tän ja tunnistaa mut :DDDD Aight well imma go now peace.

+1
+7

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.