Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » onks tää normaalii?

onks tää normaalii?

Nimimerkki 
Anonyymi
Ikä 
13

Eli siis oon 7lk ja mulla on jo yli puol vuotta ollu useimpina päivinä tosi poissaoleva olo. Tai siis tuntuu et en enää tunne mitää ja et mikää juttu ei tee mua enää iloseks. En oo puhunu tästä kellekkää koska mullei oikeestaa oo ketää joho voisin luottaa 100%. Nyt must kuitenki tuntuu et mun sisälle on kertyny kunnon painetta ja viiltelyllä sen saa purettua.

Eli onko tällanen olo tai tunteiden purkaminen viiltelemällä normaalia? Mulla on myös ollu aika paljonki itsetuhosia ajatuksia ja oon niistäki vaa ajatellu et kaikillaha on sellasii aina välillä. Nyt vasta parin kuukauden sisällä oon alkanu kyseenalastaa tätä asiaa et ehkä se ei ookkaa iha normaalia. Joten voisko joku auttaa mua kertomalla et liittyyks tää vaa tyylii murrosikää vai pitäiskö mun puhuu jollekki?

 

 

+1
+170

Kommentit

Tyttönen22.03.2020 14:30

Noh, kannattaa puhua asioista. Se helpottaa!🥰 itsetuhosuus ja muut tuommoiset asiat eivät kuulu murrosikään😳 muista että et ole yksin ja olet varmasti mahtava ihminen🤍😍

+1
+137
Aavikkokettu25.02.2020 19:05

Viiltely ei oo normaalia se on itsetuhoista... Ja se ei oo oikein itseään kohtaan yritä purkaa sun paha olo muuhun ku ittees

+1
+152
Nuortenlinkki18.02.2020 11:16

Moikka,

viiltely ja itsetuhoisuus on sellaisia asioita, mistä pitää päästä puhumaan. Voisitko käydä juttelemasta kouluterkkarin kanssa asiasta? Jos se tuntuu vaikealta niin lähettäisitkö meille neuvontapalveluun viestin tästä. Siellä vastaa luotettava aikuinen, jonka kanssa voi yhdessä miettiä, mikä helpottaisi oloa. 

Tästä löydät myös lisätietoa, miten saada apua viiltelyyn. Pahan olon kanssa ei pidä jäädä yksin heart

+1
+174