Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Ongelmia

Ongelmia

Nimimerkki 
Mitäsvittuatäänymeinaa
Ikä 
13

Moikka!

Oon 13-vuotias tyttö. Tutustuin tossa pari päivää sitten yhteen poikaan. Me siinä puhuttiin snäpissä hetki sen kaa ja sit se päättää sanoo että se tykkää musta. JA ME EI EES TUNNETA KUNNOLLA! Sit mä olin vähän sillei okei, mut nyt se yrittää kaikin keinoin vaan iskee mua: Se kehuu kokoajan, se snäppää mulle kokoajan. Ja mä en jaksais. Mut en haluu olla ilkee sille nii mä sit vaan snäppäilen sille takas.

Ja se ongelma on se että mun mielestä se on ihan kiva mut ei niin kiva et voisin olla sen kaa, ja eikä se oo ees komee. Ja tiiän ettei ulkonäköö sais arvostella mut silti! Ja sitten hänen mielestä oon maailman kaunein ja ihanin, kuulemma iha jumalatar XDD

Kyseinen henkilö sano vielä että ne käy 4 kertaa vuodessa aina lomailee yhessä paikassa, ja se sano että kun ne menee sinne että ne ajaa mun kotikaupungin läpi. Ja se sano että se haluis sillon aina nähä mua! Ja jos ne menee neljä kertaa vuodessa sinne nii tuleehan ne takas sieltä, eli ne menee kaheksan kertaa tästä ohi!!!

Saattaa olla hieman sekavaa luottevaa mutta oli pakko saada jakaa tää tunne jollekin :)

+1
+73

Kommentit

🤗31.07.2020 15:55

Hei ! 🤗
Ehdotan, että tapaisitte ja tutustuisitte paremmin toisiinne, kasvokkain. Kun tunnette toisenne paremmin, tiedätte tykkäättekö toisistanne. Sitten kun tunnette paremmin, kerro hänelle rohkeasti tunteistasi.
Tsemppiä ! 🤗

+1
+17
Hmm06.04.2020 22:32

Uskon, että kyseinen poika on joko todella yksinäinen tai ei välttämättä. Mutta yleensä jos ihastuu netissä johonkin ihastuu juurikin ulkonäköön, mutta luo kuvan kyseisestä henkilöstä päässään, eli ihastuu omaan kuvitelmaan.

Itse sinuna olisi itsellesi ja kyseiselle pojalle hyväksi sanoa suoraan mitä tunnet ja vaikka pysyä vain kavereina, jos et siis ole kiinnostunut kyseisestä pojasta. Anna pojalle hieman aikaa jos hän ei heti suhtaudu kovin hyvin, mutta jos ei ymmärrä sinua lainkaan niin anna pojan mennä elämästäsi, sillä häntä ei ole tarkoitettu sinun elämään.

+1
+69