Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Olisimpa joku muu

Olisimpa joku muu

Nimimerkki 
L
Ikä 
14

Oon tykännyt meidän luokkalaisesta 10kk. Se on aika pitkä aika.. varsinkin kun et ole saanut aikaiseksi tehdä sen eteen mitään.

Se poika on ihan eri maailmasta mun kanssa, vaikka ollaankin samalla luokalla. En ees tiiä miks koskaan ihastuin siihen. Olin just toipumassa siit kun edellinen ihastus haukkui mut, ja olin vasta alkanut parantumaan anoreksiasta. Jotenki kaikki mun pienet katsekontaktit tän pojan kanssa vei mut sellaseen tilaan, jossa uskalsin alkaa syödä ja aloin tuntee itteni itsevarmemmaks.. nekin kerrat, kun tää poika hymyili mulle tuntu elämän parhailta päiviltä. Siltikään en koskaan oo tehnyt mitään. Vaikka tykkään siitä tosi paljon.

Se on niitä poikia ”keihin mulla ei ole mahdollisuutta” enkä tiiä mitä voin tehä. Kaikki kauniit tytöt ketkä se vois saada, se ei koskaan valitsis mua.

Oon monesti yrittäny lopettaa siitä tykkäämisen, mut en oo pystyny. Yleensä kun tykkään jostain nii se kestää vaan pari kuukautta.. silti vaan toivon aina että joskus se tykkäis musta. Kaikki ne hetket kun muistan et en voi saada koskaan sitä, saa mut toivomaan että olisimpa joku muu..

+1
+52

Kommentit

Anonyymi01.11.2020 10:46

sun ulkonäkö on vaa kuori sen alta löytyy oikea kauneus

+1
+17
❤🧡💛💚💙💜20.10.2020 19:27

Mä olin kans ihastunut mut mä lähetin rakkaus kirjeen ja tunnustin et olin lähettänyt sen.Ja se on mun poikkis❣

+1
+22
🤗12.08.2020 16:01

Hei ! 🤗
Ihastuminen on ihanaa mutta siihen liittyy usein epävarmuustekijöitä.
Tilanteesi kuulostaa sellaiselta, että suosittelen sinua kertomaan ihastuksellesi tunteistasi. Uskon, että sinulla on mahdollisuus saada hänet.
Toivottavasti ihastumisasiasi menevät hyvin !
Tsemppiä ! 🤗

+1
+48