Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Oli vaikeeta... Mutta selvisin

Oli vaikeeta... Mutta selvisin

Nimimerkki 
Kelpaanko?
Ikä 
14

Mulla oli aluks tosi vaikeeta. Nyt ku alko etäkoulu ni alko olla vielä vaikeempaa. Mulla oli koko päivän tosi raskas olo. Mä niinku en halunnu enää ees elää. Mä olin pari päivää mun olon kanssa ja yritin teeskennellä että kaikki on ihan hyvin. Sit parin päivän päästä mun oli ihan pakko kertoo jolleki mun olosta.

Mä menin sit ja kerroin äidille, mut se ei oikein ymmärtäny. Sit äiti sano et onhan sulla sen kuraattorin puhelinnumero. Mä sanoin että joo on ja menin takas mun huoneeseen. En ees muistanu koko kuraattoria... Mut parin päivän päästä kaikki oli hyvin. Mä juttelin meiän koulun kuraattorille ja sit mä sain sitä taakkaa helpotettuu.

Nyt mulle tulee enää välillä sellanen olo et mä en kelpaa mihinkään jne. Mut mua auttaa se, että mä saan soittaa kuraattorille ihan koska vaan päivän aikana. Se on helpottanu mun oloo merkittävästi.

+1
+47

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.