Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Moi

Moi

Nimimerkki 
Mk...
Ikä 
14

Oon 14 v (06) tyttö. Mun äiti käyttää huumeita ja häipynyt kahdesti mun elämästä niin, ettei kukaan ole tiennyt siitä moniin vuosiin. Viime kerrasta on nyt ainakin 4 vuotta ja se on saanut mut masentumaan koska se on ollut helppo tapa loukata mua.

Itellä oli viiltelyä terottimen terillä eikä kukaan huomannu (piilottelin vanhemmilta, eikä ne tähän asti ole tietoisia siitä).

Mulle on myös soitettu puheluita, joissa sanotaan, että mun pitäisi tappaa itseni parin vuoden vanhan riidan takia, joka ei edes liity soittajiin mitenkään. Myös mun ensimmäinen poikaystävä, jonka kanssa aloin seurustelemaan, koska ajattelin ettei muita tulisi (pari vuotta vanhempi poika), joka myöhemmin levitti kaikki nudit muille ja haukkui, koska jäi kiinni pettämisestä.

Mä teen kaikkeni mun kaverien vuoksi, kysyn onks ne okei tai otan terän niiden käsistä ennen kuin ne viiltelee enemmän. Mutta ikinä kukaan ei kysynyt olenko minä kunnossa tai miksi mä viiltelen tai miksi mä alan itkemään ilman syytä. Mä oon se joka laittaa kaikki nauramaan mutta itken, kun kukaan ei huomaa. Mä olen kerran kirjoittanut itsemurha kirjeen mutta poltin sen koska muistin että silti mulla on välittävä veli, iskä, mummu, täti ja äitipuoli.

+1
+21

Kommentit

Anonyymi01.11.2020 10:44

haluisin olla sun kaveri koska mä oon meiän kaveriporukassa se huolehtija

+1
+6
❤🧡💛💚💙💜11.09.2020 17:23

EI MUUTEN VARMANA TUNNU KIVALTA YMMÄRRÄN!

+1
+9
🤗12.08.2020 16:05

Hei ! 🤗
Onpa kurjaa ja varmaan tosi raskasta.
Suosittelen sinua menemään juttelemaan kouluterveydenhoitajan, -psykologin tai -kuraattorin kanssa.
Tarvitset apua, ja saat sitä sieltä.
Tsemppiä ! 🤗

+1
+17