Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » mitä mun pitäs muka tehä

mitä mun pitäs muka tehä

Nimimerkki 
mitäs
Ikä 
13

Aaaarghhhhh...... Joo oon tämmönen pentu, joka on rakastunu ihmiseen. Tää on uutta viimeset 3v mun ihastukset on vaihtunu viikottain, mutta nyt se vaan jäi samaan ihmiseen. Musta tuntuu että mä vaan nään tosi pitkää unta, miettikää nyt se on aina kysymässä mikä mull on jos mulla on paha olla, se ei suutu jos ärsytän sitä ja se on kaiken lisäks ihan hiton söpö.

Mutta sitten tulee se ärsyttävä kohta, se ei oo ikinä tykänny kenestäkään, joten mulla ei oo siihe mitään mahkui taino kaikki on aina mahollista mutta nii. Ääni mun päässä sanoo unoha se turhaan sä siihen käytät aikaa mut sit taas okei mä jätän tän vaa tähä.

+1
+38

Kommentit

Anonyymi20.11.2020 21:20

Itselläni on ollut yksi ja sama ihastus 4 vuotta ja en ole vieläkään uskaltanut puhua hänelle. Mutta niin kuin sanotaan, kaikki ei tapahdu nopeasti, joten kärsivällisyys palkitaan. Onnea sinne❤!

+1
+18
🤗09.11.2020 17:55

Moikka ! 🤗
Ihastuminen on IHANAAAA !!!!!!!!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yrittäkää vähitellen tutustua ihastuksiinne.
Teillä on mahdollisuuksia !
Tsemppiä tosi paljon ! 🤗
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

+1
+29
muija03.11.2020 15:04

juu moi haluun mun ihastuksen.. se on mun luokalla ja siis ihastuin siihe jo ekana koulu pv ku menin 7lk eli melkee 3kk sit, en oo puhunu sille koska en tiiä mitä sanois haluisin olla sen kaa kahestaa yms mut se on kattonu mua kai ja tällee yrittää tulla lähelle juu entiiä mitäse meinaa/haluu mut sen tiiän et haluun sen🥺❤️ ju onks mitää vinkkei mitä voisin tehä? se on vitun söpö ja sen nimi on sit veeti😭😭 se on vitun komee ja sil on hyvä kroppa ja esim ku pääsen koulust se kattoo mua mut emt en tunne sillee😭😭😭😭 haluun vaa sen entiiä mitä sanoo tai tehä. auta❤️❤️

+1
+37