Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Miksi dissaat?

Miksi dissaat?

Nimimerkki 
herkkä p*ska
Ikä 
15

Moi. Tää on enneminkin kysymys niille, jotka koulussa heittää läppää ihmisistä ilkeällä tavalla, esim haukkuu ja nauraa. Miksi te teette niin? En halua kuulostaa syyllistävältä haluaisin vain saada ymmärrystä asialle.

Mulle on todella raskasta joskus kuunnella kaikkea tollasta, koska mulla on omia ongelmia todella paljon. Eikä kukaan mun luokkalainen oikeastaan edes tunne mua, koska oon ujo ja hiljainen. Mulla on kavereita, mutta ne ei oo samalla luokalla. Yritän todella paljon olla välittämättä kaikista dissauksista yms, mutta se on vaikeaa kun kuulee sitä lähes joka päivä ja on valmiiksi jo heikko itsetunto yms. Haluaisin myös vähän neuvoja, mikä on paras vastalääke dissaukseen/haukkumiseen/nauramiseen jne.

Okei tää on aika sekava viesti, mutta mua oikeasti alkaa jo pelottaa edes tehdä mitään, ettei musta aleta taas heittämään läppää, koska en vaan jaksa sitä, kun on kaikkea muutakin kestettävää....... Kiitän kaikkia kommentoijia <3

+1
+153

Kommentit

Anonyymi08.04.2020 20:39

En itse oikein dissaa muita, joten en tiiä, mutta luulen että dissaus johtuu siitä että heillä on itse ehkä jotenkin paha olo tai jotain. Kaikki eivät tajua tekevänsä kiusaa. Jotkut saattavat jopa dissata koska ovat ihastuneita tai jotain. Ehkä sinun kannattaisi kysyä sitä niiltä sinun dissaajilta, siihen on varmasti monia syitä, vaikka se ei teekkää siitä oikeaa. Tsemppiä sulle!

+1
+151