Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Kaveruuden lopettaminen

Kaveruuden lopettaminen

Nimimerkki 
karamelli
Ikä 
14

Moi. Oon ollut nyt muutaman vuoden yhen tyypin kanssa kavereita ja siis asutaan ihan eri paikassa, eikä olla koskaan tavattu irl. Kuitenkin en haluais olla enää tän tyypin kaveri, koska tuntuu, että me aina riidellään kaikesta ja se on itsekäs. Se aina saa mut tuntemaan paskalta ihan sama mitä teen tai sanon. En pysty luottamaan tähän ihmiseen tai avautumaan mistään. Ja siis aluks tää tyyppi oli mukava ja tälleen, mutta sittenku alko tutustuu enemmän tähän tyyppiin, niin alko tuntemaan sitä enemmän.

En vaan tiedä miten voisin lopettaa meidän kaveruuden, koska en todellakaan voi sitä suoraan sanoa, tai blokata sitä mistään. Se ihminen vaikuttaa muutenkin aika kostaja tyypiltä, että jos edellä mainitut asiat tekisin, niin se suuttuisi paljon. Oon yrittänyt vähän ignoorata sitä, mutta se laitto mulle viestiä ja sanoin vaan, et oon kiireinen. En tiedä pitäskö mun vaan olla kattomatta mitään sen viestejä enää. En oo kauheen ilkee ihminen, mut oikeesti ahistun niin helposti, et mun on pakko vaan päästä eroon nopeesti monesta tilanteesta. :(

+1
+19

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.