Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » kannabis ja minä

kannabis ja minä

Nimimerkki 
Sori äiti
Ikä 
15

Laiton, vaarallisena pidetty huume, josta kiinni jäädessään voi sulkea itseltään monia mahdollisuuksia elämässä. Mutta mitä jos sitä kokeili jo?

En asiaa sen kummemmin miettinyt ennen, ”kyllä se pitäisi laillistaa ja näin, mutta en mä ite sitä kokeilis” sanoin kaverille ennen kesäloman alkua. Noh asiat muuttu, kun mun entinen tosi hyvä kaveri kysy mua polttaan joku päivä. jos siis ite haluan, ei paineita. Alkoholi ja nuuska oli jo kokeiltu, molemmat oli kivoja mutta käyttökerrat jäi harvakseen. Päätin kokeilla jotain uutta, valmiina mihin vaan menin vielä bussilla ettei tarvis ajaa. Kaveri kääri bluntin ja otin siitä sit pari hittii. Tuntu rauhalliselta mut siinä se olikin.

Sit mä aloin polttaa melkein joka päivä. Yhteensä rahaa meni varmaan 80€ yhen kuukauden aikana. Syystä en oo päässy selville, kai se oli tylsyys mikä sai mut polttaan nii usein.

Olin joka kerta vähän enemmän pilvessä, mut ei kunnolla kolahtanu. Kunnes poltin eilen ja se on viimenen kerta nyt pitkään aikaan. Eilen kolahti. Kaikki tuntu epätodelliselta, niinku olis unessa ja kaikki oli kaunista. Ajantaju katos ja ajatukset virtas. Musta tuntuu et en olis voinu olla sitä enemmän pilvessä, muuten olisin ollu ihan toisessa ulottuvuudessa. Päätin sit antaa mun viimeset kaverille ja rauhottua loppuvuodeks. Koulunkäyntiin en anna sen vaikuttaa.

Mitä mä opin? En varmaa mitään... ehkä että kaikki järkevissä määrin. Mut mun elämä ei oo pilalla ja en oo koukussa pilveen, ainakaan nyt just. Pidän huolta etten ikinä tuu oleen. Loppujen lopuks kaikki päihteet on turhia, mutta niiden käyttö ei tee susta huonoo ihmistä.

+1
+100

Kommentit

lapsi25.10.2020 10:05

joo siis ite oon jo koklannu nää kaikki maailman alkoholit, bentsot, lääkkeet, lsd:t, nuuskat, röökit jne. mul ei oo riippuvuut mihinkää noist, mut silti polttelen ja käytän niit välil iha vaa huvinvuoksi ja varmaanki sen tylsyyden vuoks ja et niist tuee hyvä olo. oon kuitenki halunnu koklaa just tota kannabist, ku oon kuullu siit kaikenlaist. ei mua periaattees haittaa jos ne haitta vaikutukset olis jotenki vaarallisempaa mulle ku yleensä. en vaa oikee tiiä et mistä niit sais, tiiän kyl monii jotka polttaa ja monii sivustoi mist ostaa, mut en vaa tiiä. mut joooh.

+1
+42
❤🧡💛💚💙💜11.09.2020 17:31

Nii just kuuntele/lue mitä 🤗 sano!

+1
+74
🤗11.08.2020 15:24

Hei ! 🤗
Suosittelen että etsit uusia kavereita.
Jos vanhat kaverisi käyttävät päihteitä, on hyvä etsiä uusia kavereita.

+1
+92