Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Erilainen?

Erilainen?

Nimimerkki 
Hope
Ikä 
12

Oon 12-vuotias tyttö. Tajusin 2019 marraskuussa olevani lesbo. En oo ikinä tuntenu vetoa poikiin, enemmän tyttöihin. Mut sitten tuli eteen se kysymys että miten tulla kaapista ulos vanhemmille?

Koulussa tulin ulos kaapista paineen alla, kun kaverini alkoivat yhden päivän aikana kysellä että onko mulla poikaystävää. Vastasin että ei oo, enhän mä ees välttämättä tykkää pojista. Siitä alko hirmunen kohu ja kaikki alko kysellä et onks se totta et oon lesbo. Aina vastasin vaan että joo, kyllä olen. Mut edelleenkään en uskalla tulla kotona ulos kaapista, joka harmittaa ja stressaa.

Oon 2019 joulukuussa tullu kaapista ulos mun parhaalle kaverille, joka otti kaiken onneks hyvin. Niin nyt jos millonkaan tartten apua, miten siis voin tulla vanhemmille ja siskoille ulos kaapista?

+1
+230

Kommentit

🤗31.07.2020 15:49

Hei! 🤗
Ehdotan, että kerrot asiasta esim. kuraattorille tms ja mietitte yhdessä miten kertoisit asian vanhemmillesi.
He ovat ymmärtäväisiä tällaisista asioista ja auttavat mielellään.
Ensin voisi ehkä kertoa jollekin siskoistasi, mutta sellaiselle, joka tietää tällaisista asioista.
Älä huoli, vanhempasi kyllä rakastavat sinua, vaikka olisit lesbo.
He saattavat ensin järkyttyä, mutta tällaiset asiat ovat sellaisia.
Tsemppiä ! 🤗

+1
+102
Anonyymi10.04.2020 0:30

Moikka! Mä saatan olla oikee auttamaan, koska ittellä samoja ongelmia ollu! Tulin ulos sellasella hetkellä et olin omassa huoneessa peiton alla ja huusin äitiä paikalle ja kerroin ja ennen sitä olin laittanut esim. profiilikuviin missä äiti oli myös niin jotain pride lippuja ja muutenki antanu pineiä sanattomia vihjeitä!

+1
+228
öö06.04.2020 22:37

Olen ehkä väärä henkilö neuvomaan, koska olen hetero, mutta se riippuu ihan minkälaiset vanhempasi ovat. Voisit vaikka kysyä ensin mikä heidän mielipiteensä on lesboista ja sitten kertoa olevasi lesbo. Jos on myös helpompaa niin usein kannattaa kertoa siskollesi ensin, ja yhdessä miettiä miten kertoisit vanhemmillesi.

Tsemppiä todella paljon! Anteeksi vähän huonosta neuvosta. Kuitenkin pohjimmiltaan uskon, että vanhempasi rakastaa sinua ja hyväksyy sinut minkälaisena vaan. Joten yritä ymmärtää myös heitä jos he ei välttämättä ensin sulattele uutista. He vain ehkä ei vielä tajua mitä koko asia tarkoittaa oikeasti ja miksi niin tapahtuu.

+1
+237