Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » en jaksa

en jaksa

Nimimerkki 
sotku
Ikä 
14

Oon kirjottanut tänne pari kertaa aikasemminkin, mutta kirjotanpa vielä kerran, koska kello on miljoona eikä oo ketään kelle itkeä tästä.

Mulla on ollut masennus nyt se päälle parisen vuotta ja tässä vaiheessa mä olen ihan älyttömän väsynyt kaikkeen enkä jaksa enää. Mä koen kunnon surua enää vaan aika harvoin, mut tuntuu että tää suurimman osan ajasta läsnäoleva tyhjyyden tunne on vaan pahempi. Mikään ei tee mua iloseks, saatan nauttia jonkun asian tekemisestä mut ei se tee musta ilosta. En tiiä millon viimeks olin tosissaan onnellinen ja tyytyväinen mun elämään. Viiltely jatkuu edelleen enkä tiiä miten lopettaa enää ku oon tehny sitä yli kaks vuotta jo.

Mua ahistaa melkeen koko ajan. Se on möykky mun rintakehässä, se ei lähe pois ku se vaan on. Saan ahistuskohtauksia enkä kestä sosiaalisia tilanteita. Mulla on ajanjaksoja, jollon mua ahdistaa syöminen sanoinkuvaamattoman paljon ja laihdutan ainakin sen 3kg, mut lopulta luovutan aina koska en jaksa ja millään ei oikeesti oo mitään merkitystä. Koen että en oo validi koska en saa paniikkikohtauksia, mua ei oo ikinä raiskattu enkä oo sairaalloisen laiha. Koen että mulla ei oo tän takia oikeutta sanoo että elämä on paskaa. Tiiän että tää ei oo totta mut silti.

Saan kyllä apua jo, ei hätää, mut tosin en tiiä onko siitä mitää hyötyä. En tiiä myöskään et onko täs tekstissä mitää järkeä, kun tosiaan kello on aika paljon eikä mun aivot rekisteröi mitään, mut toivottavasti sai jotain tolkkua. Muistakaa juoda vettä stay safe.

+1
+73

Kommentit

Tyttönen21.03.2020 20:11

Okei nyt en voi sanoo muuta ku älä ikinä luovuta!💗 uskon et oot vahva ja ihana ihminen😊 sulla on oikeus sanoa ettei kaikki ole hyvin. Tuo on vain osa elämää🥺 kaikilla tulee joskus se kohta elämässä kun avusta ei ole hyötyä jne. Et ole yksin💗 muista se!! Aina!!

+1
+49
Nuortenlinkki28.02.2020 11:36

Moikka,

Sulla on kaikki oikeus sanoa, että on paha olla. Laittaisitko viestiä meille nettineuvontaan, missä voi jutella luotettavan aikuisen kanssa ja miettiä yhdessä, mikä auttaisi heart Voit laittaa viestin tästä

+1
+55
Aavikkokettu 26.02.2020 14:41

Jep laihdutus on ihanaa mut emmäkään sitä aina jaksa. Oon nimittäin anoreetikko ja laihdutus on mun juttu. Oo rohkee hae apua ja huuda paha olo vittuun!

+1
+57