Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Apua :(

Apua :(

Nimimerkki 
Pitäiskö huolestua ?
Ikä 
14

Mulla on ollu nyt monta kuukautta silleen että saatan olla vaikka koko päivän ilonen ja oma itteni. (Riippuu päivästä) Mut välillä oon tosi maassa. Itken välillä. Kaikki ongelmat tuntuu isoilta, ja ne onkin isoja. Mulla on heikko itsetunto ja sillon kun oon allapäin niin vielä enemmän. En näytä mun tunteita kellekkään, valehtelen että kaikki on hyvin mutta se olo on kamala.

Rehellisesti mua pelottaa koska en tiedä mikä mulla on. Mulla on aika paljon huolia, ne varmaan littyy tähän? Sitten se olo lähtee ehkä parissa tunnissa mutta se toistuu joka ikinen päivä. Pelottavinta on se että oon tän kaa yksin. Saatto tulla aika sekava teksti, mutta toivon että ymmärsitte jotain.

+1
+261

Kommentit

Yritän auttaa <3<3<3<304.05.2020 23:15

Kiitti!! Mä olin pari vuotta sitten samass atilanteessa siitä kehitty liian iso mulle! Tuli masennusta ja itsetuhoisuutta yms. mutta nyt oon okei ja mieti asioita oikeetsi ja oo vahjva ihminen! Sä pystyt kyllä aj tää kuulostaa just sellaselta tekstiltä että sä oot vähän hukassa ja sulla on ongelmia niinku kerroit ja sä pääset niistä yli joko kertomalla jollekkin tai kirjoittamalla johonkin tai jos kyse on esim. ihmisistä niin unohtaa vaan ne. Toivon, että sä pärjäät, etkä anna sen kehittyä samanlaiseks ku mun oli!

LuvLuv <3<3<3

+1
+242