Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Ahdistus

Ahdistus

Nimimerkki 
ahdistunut
Ikä 
15

No siis mua on koulukiusattu mun koko elämän. En oo koskaan päässy siitä eroon. Se on tuottanu mulle ahdistusta, masennusta, paniikkia, syömisongelmia, holtitonta päihteidenkäyttöä, vääriä porukoita, vihanhallintaongelmia ja ties mitä muita lukuisia ongelmia normaalin elämisen rinnalla.

Mulla alkaa huomenna koulu ja multa meni tänään skootterista kaasuvaijeri paskaksi. Tänään mun paras kaveri soitti mulle ja kerto et sen kaverin kaveri on kuollut. Mä en osaa käsitellä kuolemia ollenkaan. Mitenköhän muut tulee koulussa suhtautumaan muhun kun kuulee et oon ite omalla osaamattomuudellani rikkonut kaasuvaijerin. Kaikki varmaan pitää mua kunnon idioottina. Ei mulle varmaan korttiakaan ois annettu jos ne autokoulun opettajat olis tietäny millane idiootti oon liikenteessä.

Miten mä muka osaisin puhua mun asioista yhtään kenellekkään? Miten voisin kertoa kenellekkään kovia kokeneelle etten osaa henkisesti selvitä normaalista elämästä? Kaikki varmaan ajattelee nyt että oon todellakin iso tavis. Mut joo siinä mun tarina tästä päivästä.

+1
+53

Kommentit

Anonyymi01.11.2020 10:36

voimia selviit varmasti mua on kiusattu tiiän että se sattuu
ja sä et oo idiootti en ite ees tiiä mikä on kaasuvajeri

+1
+24
Anonyymi03.10.2020 22:30

Sä selviit kyl oon varma siitä

+1
+37
❤🧡💛💚💙💜27.09.2020 15:12

Tiiän tunteen.käy kattoo mun kommentit kaikkiin tarinoihin jotka oon kommenttanut.moikaa jaa tsempii

+1
+40
🤗25.08.2020 17:08

Hei ! 🤗
Älä sure skootterin rikki menoa. Sellaista sattuu. Kuka tahansa voisi saada skootterinsa kaasuvaijerin rikki. 😊
Kerro asioistasi jollekin luotettavalle aikuiselle, tai laita viestiä esim. Nuortenlinkin nettineuvontaan tai esim. mene juttelemaan Sekasin-chattiin. 😊
Tsemppiä ! 🤗
PS. Jos sua jännittää kouluun meno, käy lukemassa mun tarina "Jännitys" ja sen kommentit. 🤗
🤗

+1
+54