Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Tarinani

Tarinani

Nimimerkki 
Tyttö
Ikä 
14

Olen jo nuorena alkanut vihaamaan itseäni. Minulle tuli usein vanhempieni kanssa riitoja, joidenka jälkeen menin aina huoneeseeni itkemään ja ajattelemaan itsestäni pahaa. Olen ajatellut itsemurhaa. Kukaan läheisistäni ei tiedä miltä minusta tuntuu, sillä en vain uskalla kertoa. 

Minulla on aina ollut ongelmia painoni kanssa. Ystäväni sanovat minua aina koulussa painavaksi, ja he luulevat sen olevan hauskaa. Oma veljenikin sanoi minua tänään läskiksi. Minusta tuntuu ettei minulla ole ketään.

Mummini juo todella paljon, ja sen takia hän sanoo välillä kamalia asioita. Yleensä kun olen aina toisessa huoneessa, ja hän on toisessa, kuulen oven takaa kuinka hän kiroilee. Isäni on todella mukava, mutta hän suuttuu helposti. Hän aina välillä huutaa minulle. En vain uskalla kertoa kenellekkään.
 

+1
+158

Kommentit

Aavikkokettu01.02.2020 15:25

On tosi kamalaa että elät noin kamalaa elämää ite en varmaan näin anoreetikko a söis yhtään ja joutuin nenämahaletkuun jos mua oltais sanottu läskiksi ja mua on annettu ymmärtää että oon läski vaikka sitä koskaan sanottu päin naamaa puhu sun ongelmista jollekin se voi auttaa

+1
+130
Julia Nuortenlinkistä24.06.2019 14:19

Hei Tyttö ja kiitos tarinastasi!

Hienoa, että olet uskaltautunut kertomaan meille tilanteestasi. Olemme kuitenkin huolissamme sinusta, sillä kerrot vihaavasi itseäsi ja ajatelleesi itsemurhaa. 

Jokaisella meistä olisi hyvä olla ainakin yksi luotettava ja turvallinen henkilö, kenelle me uskalletaan kertoa huolistamme, ja keltä me voidaan pyytää tukea ja apua silloin, kun sitä tarvitaan. Jos perheenjäsenille puhuminen asiasta tuntuu liian pelottavalle, voisit koittaa miettiä olisiko elämässäsi muita tuttuja aikuisia, keille voisit puhua tilanteestasi? Tällainen aikuinen voi olla kaverin vanhempi, urheiluvalmentaja, terveydenhoitaja tai koulukuraattori. 

Jos kasvotusten puhuminen kipeistä asioista tuntuu liian jännittävälle, asiasta puhumista voi harjoitella esimerkiksi lähettämällä kysymyksen Nuortenlinkin Nettineuvontaan tai juttelemalla huolistasi Sekasin-chatissa ammattilaisen kanssa yhdessä pohtien, millaista apua on saatavilla, ja mikä voisi auttaa parhaiten sinun tilanteessasi.

Kaikkea hyvää sulle!
 

+1
+166