Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Ongelmia

Ongelmia

Nimimerkki 
Sa girl
Ikä 
12

Moi

Oon 12 vuotias tyttö Tampereelta mulle tuli masennus 10-vuotiaan ku sain vihdoinkin puhuttua siitä, se ihminen katos mun elämästä nyt myöhemmin mulle on tullu pahempi masennus enkä syö kuin kotona yhden ruuan ja se on pieni päivä ruoka äiti eikä isi välitä musta yhtään ja tuntuu et olisin yksin.

Meidän luokka on jakautunut susittuihin ja epäsuosittuihin ja mä oon epäsuosituissa mun ainoo "kaveri" on suosituissa eikä se melkein yhtään puhu mulle mulla on joka päivä hirvee pään särky ja huimaus ja kaiken lisäks mulle valitetaan siitä että mä oon hirveen epäsosiaalinen.

+1
+492

Kommentit

Anonyymi29.11.2019 18:51

Päänsärky ja huimaus johtuu oletettavasti syömättömyydestä. Se ei paranna sitä oloa se syömättömyys, eikä sitä kannata päästä menemää rajumman syömishäiriön puolelle. Eikö ole ketään, kelle puhua? Koulun terkkari on ainaki sellanen, jolle vois tollasesta mennä juttelee. En tiiä, millanen suhde sinulla on sinun vanhempiin, mutta kannattaisiko heille puhua asiasta, että koet olevasi hylätty? Onko heillä kenties omia ongelmia, minkä takia olet jäänyt huomiotta, koska heidän vastuullansa on huolehtia sinun hyvinvoinnistasi ja siitä, että syöt!
Masennus johtuu aivojen kemiallisesta epätasapainosta, ja tämä pitää korjata, jotta olo parantuu. Riippuen masennuksen asteesta, saattaa pelkkä terpia auttaa, koska se on tehokkain apukeino. Hae ihmeessä apua! Olet vielä nuori ja koko elämä edessä. Usei ylä-asteelle siirtyessä elämä paranee ja tulee uusia kavereit. Itse oli hyvin kiusattu ala-asteella mutta 7-luokalla elämä muuttui täysin. Jopa ala-astelaiset muuttuivat taas kavereiksi, kun ei enää ollut niin pienet piirit.
Mutta ota yhteyttä terkkariin, VAADI saada apua, olet siihen oikeutettu ja ansaitset sen! Puhuminen auttaa.

+1
+475
Sinä äänestit '+1'.