Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Mun paska elämä osa 2

Mun paska elämä osa 2

Nimimerkki 
Hemmetin kotikisu
Ikä 
12

Must tuntuu siltä, et melkeen kukaan ei oo ennen mun itsemurhayritystä kuunnellu mua ja ottanu mua vakavasti. Sillon tuntu siltä, et kaikki vaa vihas mua ja et kukaa ei välittäny. Tuntu ja tuntuu yhä, et yhessä verkostopalaverissa musta puhuttiin vaan säälistä hyvää.

Mä en oikeen luota aikuisiin, ku koulukuraattori ja terapeutti kerto sellasia asioita, joita en ois halunnu, et ne kertoo isälle. En luota aikuisiin myöskään mun menneisyyden takii.

Itsetuntoki on ihan paskana kiusaamisen ja menneisyyden takii. Kammoon esim. avata ovii, uudet paikat ahdistaa, uusien ihmisten näkeminen ahistaa ja ku ahdistaa tekis mieli viillellä. Ja ku joutuu olee erossa kavereista jossai laitoksessa.

On tää elämä vaan niin ärsyttävää. Sitte vielä se, et häpee jokasta pientäki epäonnistumista. Kadun sitä, et ku kiusasin niitä kiusaajia takasi, kun piti jotain tehä. Ne oli kiusannu mua jo 3 vuotta.

Voispa elämä olla joskus reilumpaa mua kohtaan.

+1
+393

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.