Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Mua pelottaa...

Mua pelottaa...

Nimimerkki 
Peloissaan...
Ikä 
17

Moikka! Tutustuin yhteen poikaan täs muutama päivä sit netissä. En ole ikinä tavannut häntä oikeassa elämässä, vaikka samassa kaupungissa asutaan. Aluks se oli tosi mukava ja tällee, mut sit se kai aatteli et meiän välille voi tulla jotai ja alko puhumaa tosi ahistavia juttuja..

Mulle tuli tosi epämukava olo. Kun sanoin sille sit siitä jutusta suoraan, kuten mulle on opetettu, se oli tosi allapäin ja masentuneen olonen siitä jutusta. Sit se kerto et se on laitoksessa ja mulle tuli itellekkin paha mieli siitä. Sit se sano et se vahingoittaa itteensä jotenkin ja mulle tuli hirveet omatunnon tuskat siitä.

Tää siis tapahtu pari päivää sitten, mut en saa sitä mielestäni. Mulla on vaa kokoajan semmonen fiilis, että jos jotain käy niin se on mun syy. Mun kaveritki sano et se ei ois mun syy, mut en saa sitä vaa mielestäni. Pitäskö mun nyt ilmoittaa tästä asiasta jollekkin? Mulla on vaa kokoajan sellanen pelko, et se tekee itelleen jotain pahempaakin ja jos tekee niin luonteeni takia en kestäis sitä.

+1
+866

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.