Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Feikki frendit ja bestisten tyhmä käytös

Feikki frendit ja bestisten tyhmä käytös

Nimimerkki 
Anonyymi
Ikä 
12

Kun mä olin noin 5-vuotias alkoi mun 1 kaveri paheksumaan, haukkumaan ja potkimaan mua. Me oltiin ystävät, mutta sen vanhemmat antoi sen tehdä mitä se ikinä halus. Se jatkuu noin 4-luokkaan asti. Se kerran painoi mun pään veden alle. Mä pääsin siitä pois, mutta veden alla mietin, että miksi se haluaa tappaa mut? Miksi se on niin ilkeä?

5-luokka meni ihan hyvin se tyyppi alko olee muiden kanssa, mutta 6-luokan alkaessa oli aika ilkeää. Mulla oli 2 bestistä. Ne juoksi mua karkuun kun kävin vessassa ja ne meni kaikkialle ilman mua vaikka halusin mukaan. Mä myös menetin mun lemmikin, mut ne teki samoja asioita.

Oon anteeksantavainen ja jotenkin annoin sille hukuttajalle anteeks ja mun 2 bestikselle. Mut jos ne jatkaa aion varmaan katkasta välit, vaikka jäisin yksin. Ne tietää et mua ollaan pienenpänä kiusattu, joten en haluis niiltä sitä samaa paskaa.

+1
+111

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.