Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Elämä ei ole kivaa

Elämä ei ole kivaa

Nimimerkki 
Joku123
Ikä 
15

Hei! Eli siis mun elämä on ollu tähän asti todella vaikeaa ja joka päivä tuntuu tosi pahalta. Mulla on tosiaan ollu paljon pelkoja esim. oon tosi hygieninen ja ehkä vähän ylikin ja mä suutun tosi helposti ja huudan ja haukun. Mutta mua kiusattiin vähän koulussa ja onneksi ei enää.

Mä olen harkinnu itsemurhaa, mutta en viiltele tai satuta itteeni ja tuntuu että en ole kovin arvokas tai rakas mun vanhempien silmissä. Mä toivon että saisin mun asiat kuntoon ja voisin elää normaalii elämää ja mä myös toivon että joku vois samaistuu tähän!

+1
+145

Kommentit

Aavikkokettu 02.01.2020 20:01

Kuule amigo kaikki on arvokkaita ihan millanen onkaan. Itsemurha on kamala se repii luonnon kahtia ja eikä sitä tekoa saa koskaan tekemättömäksi. Toivon että et tee sitä koska oot yhtä arvokas kuin timantti. Ps jos joku on sanonut tai antanut ymmärtää muuta voit sanoa ilman muuta että haista vittu.

+1
+124
Böö10.12.2019 23:50

Oon täysin samassa tilsnteessa enkä oikeen keksi muuts ku puhuu smmattilaiselle vaikka en oikein uskalla. Mä tiiän rt tarviin spuu ja haluun elää taas mun nirmaalii ilosts elämää mitä elin joskus enkä vaa jaksais itkee ja masentuu joka pöivä yksin kotiin. Jos joku vielä keksii lisää keinojs miten saan elämisestä taas normaalia niin saa kertoo sillä apu on tarpeen enkä pärjää enää yksin

+1
+133