Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Viiltely

Viiltely

Nimimerkki 
sad girl
Ikä 
13

Mua pelottaa, et sorrun viiltelyyn. Mun elämä on vaan nii tyhjää ja turhaa. Haluisin vain taas juoda itteni kännii ja unohtaa kaiken pahan fiiliksen. Olla ilonen ainakin hetki.

Kiva jos jaksoit lukee mun turhaa valitust. Toivottavasti just sulla oli hyvä päivä :)

+1
+1236

Kommentit

sad girl29.07.2018 21:16

En tiiä kuinka moni lukee näit kommentteja mut joo, siis alotin viiltelyn. Vaikka ajattelen "it's not big deal" nii silti ehkä se on totta et joka viilto vie syvemmälle. Yks päivä mulle tuli semmonen olo et nyt mun on pakko viillellä lisää nii se tuntu siltä et olisiin koukus siihen kipuun. Ei ne mun viillot niin syviä tai isoja oo mutta mmh. Kun mä viiltelen niin mun on vaan pakko saada sieltä viillost tulee paljo verta ja ajattelin et tää ei oo tarpeeks syvä ja olin pettyny tavallaan itteeni et ne ei ollu tarpeeks syviä. Ja just tälläkin hetkel mun tekee mieli viillellä itteeni ja nähä sitä verta ja tiedostaa et mä oon rikki samalla kun nään sen viillon.

+1
+1155
Demo25.07.2018 18:53

❤❤

+1
+1148
Anonyymi24.07.2018 23:19

Hei, löysin tän sivuston ja haluun edes yrittää auttaa muita kun itsellä huono tilanne myös:( mutta ajattele asioita jotka saa sut aidosti hymyilemään. Itsellä epäaito hymy on työstettävänä ja siitä haluan eroon. En halua esittää että on kivaa vaan haluan kokea ilon aidosti:) känniin juominen ei auta kauaa ja paha olo tulee takaisin joten älä tee sitä... viiltelyssä sama juttu. Ja mul oli hyvä päivä mut ilta meni tosi huonosti

+1
+1161