Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Pojatkin itkee

Pojatkin itkee

Nimimerkki 
itkuherra
Ikä 
14

Mä oon aidosti vihannu sitä, miten epäreilu maailma on jengille riippuen sukupuolesta. Mun hermoil käy tietenkin kaikki lauseet kuten "kiljut kun tyttö", "näytät pojalta" tai "tosi miehekästä" mut eniten mua suututtaa se miten meille miespuolisille usein tuputetaan pienestä asti lausetta "miehet ei itke".

NO KYLLÄ JUMALAUTA ITKEE.

Ja kelatkaa kun oot kuullut tota lausetta sata kertaa ja sit joskus itkettääkin. Voin kertoo kokemuksest et se riipii kovaa. Tuntuu et on häpeä koko maailmal.

Mut häpeä koko maailmal on noi lauseet, jotka on kaikki loppujen lopuks täyttä paskaa. Mä itken usein ja oon silti ihan yhtä kova äijä ku muut, mut myös tosi aito.

Olkaa just oma ittenne ihan sama mitä muut sanoo. Tärkeint on olla ittensä kaa väleissä.

+1
+410

Kommentit

antihomosexuell03.07.2018 1:10

"Mä itken usein ja oon silti ihan yhtä kova äijä ku muut, mut myös tosi aito."

keep telling that to yourself, maybe you will believe it someday

+1
+379
Aestheticc24.06.2018 10:22

Just näi! Ite oon sukupuolijoustava ja mulle ilkutaan siitä joka. Vitun. Päivä. Ja sit ku yks mun vanhoista koululaisista (poika) kuuntelee kpoppia nii sit sille huuellaa et "ootko joku tyttö" tai "ookko transu ku kuuntelet tollasta paskaa" janiiku alhssglgsllhsödhhd mä vihaan niitä ihmisiä. Siitä tulee nii paska olo ku näkee et joku tyyppi on omistautunu jollekki ja sit sitä ei voida arvostaa..

+1
+401
Anonyymi05.06.2018 23:55

Oot ihan oikeessa en itekkää ymmärrä tollasta kasvatusta, jossa sukupuolella on väliä. Vaikutat niin kuin itekki sanoit ihanan aidolta ja sun laisia tarvitaan lisää!<3

+1
+473