Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Pelkuri

Pelkuri

Nimimerkki 
Itseään vihaava
Ikä 
14

Luin noita edellisen tarinani kommentteja! Kuulen todella harvoin tai en ollenkaa olevani jollekki tärkeä.

Ainoa valon lähde mun elämässä jätti mut joku aika sitte enkä oo päässy yli,  mun koulut alkaa huomenna 8.1 ja en halua kohdata mun kaveria, koska tiedän että joudun olla yksin. Tuntuu vaan että mitä ikinä teenki niin se on väärin. Inhoan kattoo itteeni peilistä ja viimeaikoina en oo saanu nukuttuakkaa. Oon tehny muutaman masennustestin netis ja kaikkien niiden mukaan oon masentunu mutta en sit tiiä.

En halua, uskalla tai voi kertoa kellekkään. Toinen niistä mun kavereista sanoi mulle joskus että "Pidä kaikki sisälläs äläkä pillitä muille." Oon ottanu neuvosta vaarin ja nyt mun tunteet purkautuu lauluna paperille, piirrustuksina tai itseään satuttamalla. Ehkä mä oon se enkeli tuol taivaalla viel ja katon sieltä kuinka ne mun "kaverit" vaan iloitsee siitä ku mua ei enää oo.....

+1
+512

Kommentit

Anonyymi10.01.2018 23:54

Aika ilkeästi sanottu toi "pidä kaikki sisälläs, älä pillitä muille" ei taida tietää millaista on paha olo. Onneksi sait vähän purkaa itseäsi kun kirjoitit tänne vaikka ei se ongelmia pois vie. Muista kuitenkin: "pillitä vaikka kuinka paljon mutta älä luovuta" on parempi neuvo. Se on kauheeta millasta paskaa ihmiset joutuu täällä kestämään. Niistä tulee niitä suosittuja jotka haukkuu muita ja antaa huonoja neuvoja. Kun taas ne ihmiset jotka yrittävät parhaansa ottaa opikseen, olla kivoja ja käyttää kaikki energiansa siihen, jäävät varjoon. Se ei todellakaan ole reilua. Olet ihana ihminen! Muista, älä koskaan luovuta vaikka olisi kuinka vaikeeta, mee vaikka osastolle mutta älä päästä irti. Pillitä muille päivät pitkät mutta älä luovuta. Sinulla on paikka tässä maailmassa, sinusta voi tulla vaikka mitä, voit pelastaa ihmishenkiä. Välitän sinusta, älä petä minua, tuntematonta välittäjää. Lämpimiä ja rakkaudella lähetettyjä haleja sekä voimaa sinulle!

+1
+534