Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Päihdehelvetin alku?

Päihdehelvetin alku?

Nimimerkki 
Pohjalla
Ikä 
19

Olen 19-vuotias miehenalku. Aloitin ensimmäiset päihdekokeilut 15-vuotiaana tupakalla, johon jäin samantien koukkuun. Sen jälkeen alkoi alkoholia kulua vähintään kerran viikossa tähän päivään asti. Ensimmäinen huumekokeilu oli kannabiksella ystävän kanssa bileissä, josta lähti selkeä alamäki.
Olen koko tämän ajan taistellut vakavan kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja paniikkihäiriön kanssa. Paniikkihäiriöön määrättiin rauhottavia, joihin niihinkin jäin koukkuun ja olen diagnoosin jälkeen käyttänyt lääkkeitä päihtymistarkoituksessa( rivatrillit,concerta, oxycontin,tramal,panacod) ja nykyään lähes päivittäin menee nuuskaa, kannabista, rauhoittavia kourallinen ja myös alkoholia tasoittamaan oloa, usein myös eri lääkkeitä sekaisin alkoholin kanssa.

Onko mitään toivoa enää että saisin potkaistua kaikki addiktiot kiven alle ja pystyisin elämään normaalia elämää? Riippuvuuspotentiaali on kumminkin äärimmäisen korkea kaikelle päihdyttävälle.

+1
+1465

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.