Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Onko mulla ongelma?

Onko mulla ongelma?

Nimimerkki 
Tytöntyllerö
Ikä 
14

Mä luulen, et mul on jonki sortin syömishäiriö. Paino on tän vuoden aikana laskenu 70.6 kg:stä 50.3 kiloon, kuukautisista ei oo kuulunu päälle kolmeen kuukauteen (ei edes lääkärin antamien lääkkeiden jälkeen). Mielestäni olen läski ja mun on aina pakko tietää ruuassa olevien kalorien määrä. Alipainoinen en ole (painoindeksi 19), eikä alipainosuus koskaan ole tavoitteena ollutkaan.

Mulle tulee aina tosi paha olo, jos syön jotain, mitä "en sais syyä" (herkut, roskaruoka yms.). Kerran aloin kotona itkee, ku olin päivällä syöny kaverin kanssa twix-patukan toisen puolikkaan, jonka se anto mulle.

Haluisin pysyy nykyisessä painossani, mut tiiän syöväni liian vähän pitääkseen painon samana.

Haluisin lopettaa jo painosta ja ulkonäöstä huolehtimisen sekä kalorien laskemisen, mut jotenki en vaan saa itteeni tekeen sitä. Pelkään, et jos lopetan kalorien laskun syön joko liikaa tai ihan liian vähän. Haluisin vaan olla niiku kaikki muut enkä huolehtii näin paljoo siitä mitä syön.

+1
+456

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.