Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Masennus

Masennus

Nimimerkki 
Tyttö vaan
Ikä 
13

Hei! Mul on ollu vaikeuksia kotona ja koulussa koko elämän ajan. Eli joo mul on todennäköisesti masennus, koska mun vanhemmat erosi joskus, kun olin joku n.7kk nii joskus 6v mua alettiin kiusaamaan eskarissa. Siel oli semmonen poika, joka joka ikinen päivä kiusasi mua silleen, et heitti ulkona mahaan kiviä (isoja) ja potki ja heitti pikkukiviä päälle ja myös haukku mua.

Mua kiusattiin koko alakoulun ajan. Ja sitten joskus 10v mul oli 1 kaveri, koska 2 muuta kaverii hylkäsi mut ja mun parhaan kaverin. Sit mä tunsin itseni läskiksi koska olin sitä ja yritin laihduttaa mutta en pystynyt ja mä pelkäsin mennä terveydenhoitajan luo tarkastukseen koska oli lihava.

Ja sitten tos 12v mua kiusattiin taas mua haukuttiin, naurettiin, hakattiin, ärsytettiin (joka johti siihen, että hakkasin sen joka ärsytti mua, joten sain jälkiistuntoa) ja itkin koulussa välillä. Onneks mun paras kaveri on mun tukena aina ja auttaa.

Musta tuntuu, että mulla on masennus ja kokeilin viillellä, mutta en pystynyt, koska mun äiti huomasi sen. Mun äiti huutaa ja juo päivät pitkät ja ei käy töissä ja ei oo varaa kaikkeen.

Koulussa mulla menee paskasti. Mun arvosana koulussa on 6-. Tiedän, että se iha sairaan huono arvosana. Onneks kohta tää 7lk on ohi pääsee lomalle. Tänä vuonna ei menny hyvin koulussa eikä muutenkaan mut joo bye.

+1
+1014

Kommentit

anonyymi05.10.2018 12:10

Hei. tiedän ton tunteen ku sua kiusataa. muaki kiusataa joka päivä kuolussa ja mä oon tehny monta kertaa masennustestin ja mulki on näemmä masennus. Joka päivä mul tekee mieli käydä käsiks siihe tyyppii joka mua kiusaa. Koitan ite selvii sillä, että ajattelen mielessäni hakkaavani sen tyypin. koita selvitä

+1
+798
Anonyymi07.06.2018 0:57

Hei, koita jaksaa, minä en itse pysty samaistumaan kiusaamiseen koska minua ei olla koskaan kiusaatu mutta minulla on masennus ja olen saamassa lääkkeet mutta voin sanoo että on tää raskasta eikä mitenkää helppoo, mut tsemppii?

+1
+840
Anonyymi31.05.2018 16:26

Hei oikeesti koita jaksaa ja tiiän koska meillä kaikilla on omat haastemme! Mut mäkin yritän vaan jaksaa. Ja tiiän et se tuntuu tosi pahalta mutta älä luovuta! Kyllä se elämä viellä kääntyy parhaaseen suuntaan! Smile

+1
+896