Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » MacTinus rakkaus

MacTinus rakkaus

Nimimerkki 
MMerOlivia
Ikä 
Alle 12

Tää aihe ei ehkä kiinnosta ihan kaikkia, mutta mulle tää on sydämessä. Aihe on Marcus ja Martinus.

Marcus ja Martinus on kaksi 16 vuotiasta popparia Norjasta Troforsista. Heillä on äiti Anne ja isä Kjell Erik. Lisäksi heillä on pikkusisko Emma Gunnarsen ja isosisko Silje Gunnarsen.

He ovat aina sydämessäni, he eivät koskaan lähde sieltä. He ovat minulle niin tärkeitä, että tekisi mieli huutaa se vain koko maailmalle, mutta äitini ja isäni eivät tunne heitä enkä uskailla kertoa heille. Veljeni tietää heidät, mutta vihaa heitä ja alkaisi vain dissaamaan minua.

Luokallani on vain yksi tyttö, joka pitää heistä, mutta minä pidän enemmän. Minulla on myös yksi toinenkin kaveri, joka pitää heistä, mutta meillä on välimatkaa 2h 30min, joten näemme harvoin.

Kukaan mun tuttu ei tiedä tästä tai edes kukaan kaveri paitsi se yksi. Äidilläni on pieniä epäilyksiä. Vaikka pojilla ja mulla on 5 vuotta ikäeroa, ne on silti mulle tosi tärkeitä....Tässä on tämmönen mun M&M draama story
 

+1
+457

Kommentit

Haavelintu18.03.2019 22:50

Netistä löytyy tätä nykyä paljon erilaisia fanisivuja. Luulen että siltä voisit löytää kohtalotovereita. Kivoja poikia minunkin mielestä ?❤️

+1
+198
Anonyymi18.07.2018 2:18

Itel vähä sama. en siis ite kuuntele heitä mut oon army sooo i feel you. Eli kuuntelen kpoppia jos et tajunnu. mut sii itel ei oo niiku irl frendei keitten kans puhuu heistä. mut toosi munta internet kaveria/parasta kaverii.

Sooo suosittelen te etit netist samankaltasii ihmisii eli niitä ketkä kuuntelee heitä
ok tää on tosi random moro

+1
+401