Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Ihastus

Ihastus

Nimimerkki 
Haaveilija
Ikä 
16

Hei täällä kirjoittaa 16 vuotias tyttö! Tässä on kaikki nimet muutettu.

Huomasin olevani ihastunut yläasteella yhteen meidän luokkalaiseen poikaan. Tuijotin häntä melkein joka tunti ja aloitin hänen (Matti) kanssaan snäppi-streakit ja juteltiin usein snäpis ja kaikkee.. Siis tämä tapahtui 8. luokalla pikkuhiljaa.

Sitten 9. luokalla oli vaikea olla jopa tunnilla, kun keskityin vaan tuijottamaan ja kuuntelemaan Matin juttuja. Kerroin tästä sitten minun parhaalle ystävälleni Emmalle. Emma auttoi minua ja kehotti kertomaan tunteistani Matille, mutta olin niin ujo, etten uskaltanut mennä.

Unelmoin koko ajan, että saisin herätä Matin kainalosta ja kertoa hänelle kaikki ajatukseni ja murheeni. Sitten olikin jo päättäripäivä ja tiesin että silloin haluaisin mennä puhumaan hänelle, mutta en taaskaan uskaltanut..

No joo pari viikkoa päättäreistä päätin uskaltaa ja laitoin Matille snäppiin "mitä kuuluu jne.". Lopulta uskaltauduin kertomaan hänelle, että olen ihastunut.

Matti vastasi, että hän ei ole ihastunut minuun :((( sen jälkeen itkin ja olin surulline seuraavan kuukauden.. Tiesin, että nään häntä lukiossa ja paljon ja niin näänkin..

Haluan sanoa teille ketkä ette uskalla kertoa tunteistanne, niin kertokaa ajan kanssa, mutta suosittelen kertomaan! Ette menetä siinä mitään!

+1
+664

Kommentit

Vielä nuori09.03.2020 15:22

Oli hyvä idea kertoa tunteistasi.
Sentään olit hänelle ystävällinen.

+1
+95
Haavelintu18.03.2019 22:40

Olit rohkea kun uskalsit kertoa pojalle tunteistasi! Onnea jatkoon. Löydät vielä sen oikean Wink ❤️

+1
+422