Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » En tiedä jaksanko enää

En tiedä jaksanko enää

Nimimerkki 
Turha
Ikä 
12

Mun kiusaaminen alko ykkösellä. Sillon se oli päivittäistä nimittelyä ja syrjimistä. 2. luokalla alkoi tulla ongelmia. Raivosin vanhemmille, uhkasin tappaa itseni monta kertaa, vihasin itseäni, itkin paljon. Kiusaaminen jatkui suunnilleen samanlaisena paitsi salaisuuksia leviteltiin ja alettiin ärsyttämään tahalleen koska tulin helposti vihaseksi. Mut pistettiin perheneuvolaan. 3. luokalla sama homma paitsi isompana ja nyt alkoi kaikki puhumaan paskaa selän takana. 4 luokalla pääsin tearapiaan. Mulle diagnosoitiin jossain vaiheessa masennus, sain tietää vasta jälkeenpäin. Mutta sama juttu paitsi bussipysäkeillä saatettiin potkia jalkoja ja haukkua jne. Lopussa kiusaaminen loppu.

5. luokalla pääsin pois terapiasta. Kaikki oli ok, aluksi. Sitten tunsin itseni tyhmäksi, rumaksi, vihasin itseäni. Rinnakkaisluokkalainen alkoi kiusata, luokkalaiset puhuu paskaa selän takana, joskus haukkuu sanoo et olisin ite tehny jotain vaikka nehän mua haukku en mä niitä. Kutosella kuulin hyviltä ystäviltäni siitä että pari mun ”kaveria” on haukkunu selän takana. Kiusaaminen pahentui, en jaksa tehdä mitään. Haluun helvettiin tästä koulusta, haluisin puhuu asiast ja saada apua.

Mut oon tosi huono kertoo asioit silleen miten ne on, valehtelen paljon,
esim:

   -”miten koulus meni?”
-”hyvin” = ihan paskasti

-”tiiätkö mitä Juulia (nimi muunnettu) on tehny lomalla”
-” en tiiä, ei olla juteltu tänää hirveesti” = en tiiä eikä
kiinnosta, koska se kiusaa mua!!

-”miten sul menee?”
-”hyvin!” = ihan sika huonosti, tarvisin apuu auta mua!!

En tiiä enää mitä teen. Oon jaksanu tätä 5-6v ja tuntuu vaa et pian voimat loppuu...

+1
+643

Kommentit

Kiusattu31.08.2018 21:39

Tsemppiä! Itseäni ei ole koskaan kiusattu koulussa joten en voin sanoa, että tietäisin tunteen, mutta tiedän tilanne ei ole helppo. - Pärjäile

+1
+445
Riikka Nuortenlinkistä09.03.2018 13:25

Kiitos tarinastasi! On todella ikävää, että olet joutunut kiusatuksi :( Oletko jutellut asiasta ja tunteistasi kenellekään aikuiselle? Kaverille? Koulussa esimerkiksi kuraattori ja psykologi ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden apua kannattaa hyödyntää. He ovat tottuneet kohtaamaan nuoria, jotka ovat kokeneet kiusaamista ja muita ikäviä asioita. Jos juttelu tuntuu liian vaikealta kasvokkain, voit jutella tilanteestasi ammattilaisten kanssa reaaliajassa myös nimimerkin takaa esimerkiksi Sekasin-chatissa. Chattiin pääset tämän sivuston oikeasta reunasta löytyvästä Sekasin-chat -painikkeesta. Muita nuorille suunnattuja livechatteja löydät täältä.

Paljon tsemppiä sinulle ja mukavaa keväään odotusta heart

+1
+613