Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » En jaksa

En jaksa

Nimimerkki 
En tosiaa tiiä :(
Ikä 
13

Mua on kiusattu eskarista 6 lk asti. Sillon ketään ei kiinnostanu, et oon iha pohjalla ja yritin tappaa itteni 3 kertaa. Pääsin pois sielt helvetistä viime keväänä. No tietenki ne kiusaaajat tuli sit samalle luokalle yläkoulus ja nään niitä joka ikinen päivä.. En jaksa enää elää.. Miks en vaan voi hypätä tost sillalta alas ja jäädä junan alle.

+1
+562

Kommentit

:(05.08.2018 21:15

Koska elämälläsi on jokin tarkoitus siksi et voi

+1
+411
Riikka Nuortenlinkistä15.02.2018 10:55

Hei! On todella surullista, että olet joutunut kokemaan kiusaamista useiden vuosien ajan :( Ei ole ihme, että se on jättänyt sinuun arpia. Oletko voinut jutella asiasta ja omista fiiliksistäsi kenenkään (esim. ystäviesi tai läheistesi) kanssa? Turvallisia aikuisia, joille voi omaa pahaa oloaan purkaa löytyy myös monia. Koulussa voit jutella esimerkiksi kuraattorin ja psykologin kanssa. Tärkeintä on, että et jää yksin, vaan saat apua.

Rohkeutta ja voimia sinulle. Muista, että olet arvokas ja tärkeä juuri omana itsenäsi. Sanoi sinusta sitten kuka tahansa mitä tahansa. Kiusaajat kannattaa pyrkiä jättämään omaan arvoonsa. Helppoa se ei varmasti ole, mutta kannustan sinua yrittämään. Se, jos mikä on vahvuutta. Tsemppiä <3

+1
+555