Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Yksinäisyys

Yksinäisyys

Nimimerkki 
Se Hylätty
Ikä 
13

Moi! Mä oon 13v. tyttö. Mulla on aina ollu vähä huonot "suhteet" ystäviin ja perheeseen, joten se ei oo oikein ihme että oon jääny aina yksin. Mä harrastan ratsastusta ja uintia ja just sen takia mua kiusataan koulussa: "Taasko sää niillä meetwursteilla leikit?" "Oliko kivaa taas istua makkaran selässä?" "Oliko kiva taas esitellä uutta uimapukua uimahallissa? Et ois kyllä tarvinnu uutta ku se on vielä rumepi ku se entinen!" Siis mä en vaan ymmärrä et teenkö aina kaiken väärin!?

On mun luokalla yks tyttö joka harrastaa keppihevosia ja sitä ei kiusata siitä. Mul on ihan normi harrastuksia, iha niinku muillaki! Noh, sitten kotona joka ikinen päivä mä vaan istua nökötän yksin sängyllä omassa huoneessa, kun vanhemmat on 4. luokalla ja 1. luokalla olevien pienempien kanssa. Mulla ei oo kavereita ja välillä tuntuu että ei ees vanhempia joille kertoo, puhumattakaan kuraattorista. En voi sanoo mitään ku heti kaikki toljottaa mua niinku jottai aivotonta pahvilaatikkoo. Periaatteessa vaa musiikki ja meidän 13 vuotias koira on mun ainoita kavereita.. siis siihen asti että se meiän koira kuolee, eli viimestää heinäkuussa :'( Sen jälkeen mä jään kokonaan yksin täs maailmassa.

Viiltelya oon harrastanu viime lokakuusta asti (2016) ja se jotenki tuntuu vaa auttavan. Monilla muilla ku se tuottaa vaa lisää pelkoo ja itseluottamuksen menetystä, mulla se on toisin päin. Se tuntuu vaa jotenki jännästi rauhottavan.  Vanhemmat ei tiiä mitää, mut kuraattori aiko kertoo niille. Sanoin että mä "lupaan" lopettaa jos se ei kertos ja sain taivultetua sen siihen tahtoon. Aina ku meen kuraattorille, nii edellisellä välkällä käyn vessassa peittämässä meikeillä ne jälet, nii se ei fiffaa mitää. Mut oikeesti mä en enää jaksa tätä paskaa! Haluun vaan kuolla! Ei kavereita, ei niin sanotusti perhettäkää tai sukulaisia, ei mitään! Toivon vaa että oisin sillo kerran tosissaa juossu sinne auton alle niinku meinasin... Ois ollu paljon parempi kohtalo...

Mut tässä oli tämän hetkinen elämän tilanne kuvaus. Eipä tässä muuta. Ja pliis älkää täälläki alkako haukkua mikskää huomiohuoraks ym.

+1
+1140

Kommentit

Anonyymi05.12.2017 13:04

Kiusaajat nyt vaan ovat todella lapsellisia,heikkomielisiä jotka ovat todella epävarmoja ja sen takia kiusaavat jotta muilla olisi vielä huonompi olla kuin heillä itsellä. Monesti heillä on myös todella huonosti asiat varsinkin kotona mikä ei kyllä ole heidän syytä mutta se ei kuitenkaan tarkoita että muita pitäisi kiusata sen takia. Ymmärrän että ei ole helppoa olla välittämättä kiusaajista varsinkaan tuossa iässä mutta yritä parhaasi ja tsemppiä!

+1
+986
Anonyymi27.07.2017 21:23

Mulla on muuten melkein sama tilanne paitsi et vanhemmat vaa riitelee ja mulla on pikkusisko joka menee 5. Luokalle. Ite viiltelen kans ja se vaan helpottaa olo tilaa huomattavasti! Vertais tukea sinne sulle ja muista et maailmassa aina joku rakastaa sua ja ajattelee sua ainakin kerran päivässä!

+1
+1065
PastelKid24.07.2017 3:06

Ei, teet väärin, kun peität sun viiltelyarvet ja pakotat, ettei kuraattori kerro sun vanhemmille. Pakko niiden on saada tietää, muuten et voi sano, etteikö ne välittäis susta! Tähän kaikkeen sun on itse tehtävä se aloittava askel.

Ja tuo kiusaaminen on aivan naurettavaa. Lähtikö se tuosta vain vai tapahtuiko jotain merkittävää ennen sen alkamista?

Silti, PALJON, PALJON, PALJON tsemppiä sulle, muista, älä tee itsemurhaa, se ei auta asiaa! Pus! ♥

+1
+1103
Anonyymi07.07.2017 10:18

Mulla on on tällänen tilanne, et mul on olo tosi yksinäinen välillä. Sillee mul on vaa pari kaverii, eikä nekää voi olla melkee ikinä. Meijän perhekkin on hajonnu. Mun iskä on alkoholisti, ja siis se muutti pois meiltä kun äiti ja iskä eros. (Seki oli aika rankkaa kateltavaa) Nyt ku äiti on ollu melkein kokonaan yh,
niin siit on tullut semmonen et se vaan Huutaa ja valittaa kaikesta muille ja se on oik eesti tosi ärsyttävän ärsyttävä (käydään iskällä noin 2-3 krt vuodessa) Syyttää mua kaikesta. Välil oik eesti ajattelen et jossain muual ois parempi asuu ...

+1
+1127
Anonyymi25.06.2017 22:45

Hei älä todellakaan tee mitään itsemurhaa jooko?! Oot varmasti tosi ihana ja kaikkee ja ehkä sun pitäis kokeilla sitä, että viiltelyn sijasta kertoisit sun asioista jollekin, johon sä luotat. Kokeile vaikka mennä mukaan sun vanhempien ja pienempien sisarusten mukaan ja vaikka pyydä sun äitin sitte vähän sivummalle ja kerro sun elämästä sille. Mä uskon että sun elämä ei oikeesti oo kovin huonoo, kunhan vaan opettelet löytämään ne positiiviset asiat ja lopetat sen kiusaajista välittämisen!! Ne kiusaajat on vaan kateellisia kun sä uskallat harrastaa mitä haluut. Ehkä nekin haluis harrastaa ratsastusta ja uintia? Uskon että oot oikeesti tosi ihana kaunis ja kaikkee hyvää, ethän tee itsemurhaa ja lopethan viiltelyn, kiltti? ❤️❤️

+1
+1089
Anonyymi25.06.2017 0:51

Mitääh en ymmärrä miten joku voi haukkua ratsastusta ja uintia?? Olen aina haaveillut saavani ratsastaa mutta perheelläni ei ole siihen varaa. Ymmärrän sinua hyvin. Muista että vika ei ole missäännimessä sinussa vaan niissä kiusaajissa.? Koita jaksaa!?

+1
+1134