Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Yksinäinen

Yksinäinen

Nimimerkki 
Yksinäinen
Ikä 
13

Mulla on ollu aika yksinäistä tuntuu et kukaan ei ymmärrä muo ja nyt kerron eka mitä on tapahtunu.

Elikkä viime vuonna ennen kesäkuuta me päätettiin muuttaa (samal paikkakunnal onneks et pystyin jatkaa mun vanhaa kouluu) Siellä talossa ehittiin olla ehkä 3kk kunnes mun äitit eros 10 vuoden suhteen jälkeen, se oli mulle iso kolaus ☹️

Sitten muutettiin taas mut sinne aikasemman talon lähelle. Mun äitil oli sillon vähän juomisen kaa ongelmia et se kävi kavereiden kaa juomas ja olin yksin kotona ?

Sit kerran yhes baaris se tutustu mieheen joka asu kirkkonummella ja ne alko seurustelee. Joten mun äiti alko viettää aikaa siel kirkkonummel paljon ja olin taas paljon kotona yksin? Mun äiti oli muutenkin tosi väsyny töiden jälkeen et se ei paljoon ollu munkaa?

(mun äiti siis oli eronnu mun isäst joskus kun olin 2v, mutta ei se oo mun elämää haitannu ja käyn viikonloppusin iskäl jos kerkeen)

Sit 2016 joulukuussa viiltelin  mutta onneks oon saanu pidettyy taukoo mut nyt tänään taas sorruin.

Mut onneks tapasin periscope nimisessä sovelluksessa erään muo 2 vuotta vanhemman jonka kaa oon voinu puhuu koska mun ystävät ei ymmärtäis. (tämä tyyppi on 100% varmasti 16 eikä mikään pedofiili)

Mun äidille on todettu masennus ja nyt se syö niihin lääkkeitä niin se ei juo paljoo ja on munkaa enemmän? Ainiin olin jouluna lähel te itsemurhan hyppäämäl mun ikkunast asutaan kerrostalon ylimmäs kerrokses noin 15metrin alas tulo mut en saanu onneks ikkunaa auki?

+1
+779

Kommentit

PastelKid24.07.2017 2:09

Hyvä, ettet saanu ikkunaa auki! Ja hyvä, että sun äidin tila on alkanu kohenemaan. Pysy pois viiltelystä, se ei oo oikee vaihtoehto. Ja ihanaa, että sun äitis on sun kanssa enemmän! ♥ Tsemppiä jatkoon!

+1
+677
Sara nuortenlinkistä18.07.2017 12:49

Hei te, joiden kotona käytetään liikaa alkoholia. Varjomaailmassa on keskiviikkoisin kahdenkeskinen ja luottamuksellinen chat, jossa voi puhua vanhempien juomisesta ja kaikesta, mihin se vaikuttaa. Yksin ei kannata omien ajatusten kanssa jäädä ja täällä on joku, joka kuuntelee just sua. Tuu siis juttelemaan, mäkin oon taas huomenna chattaamassa. Chat löytyy täältä: https://varjomaailma.fi/

+1
+706
Anonyymi18.07.2017 12:43

Mul on just tommonen tilanne nyt päällä mut mun iskä on se joka juo

+1
+759
Kirjoittajq13.07.2017 2:08

Jos joku mun "kavereist" meni ettii tän nyt niin shame on you

+1
+676