Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Pelkään

Pelkään

Nimimerkki 
Arvoton
Ikä 
14

Mä pelkään. Mua, ja mun ajatuksia.

Mä ajattelen nykyään pelkästään syömistä. Mä stalkkaan muiden ihmisten vartaloita ja varsinkin heidän jalkojaan, ja vertaan niitä omiini. Mun olkapäällä istuu aina joku pieni, mutta painava olento. Mä en nää sitä, mutta se kuiskaa mulle aina, kuinka hirvittävä tyhjäpää ja läski mä olen.

Mä oon aina ollut nirso ja pieniruokainen, mut nykyään mä syön vaan sen alle neljäsosan lautasesta. Jos sitäkään. Mä en voi olla syömättä. Aina mä sorrun. Mä oon monta kertaa harkinnut syömättömyyttä, mutta aina olen sortunut. Kolme päivää minä kestin niin, että söin päivässä kaksi kertaa. Sitten sorruin taas.

Mä ahdistuin siitä, kuinka eräs seitsemäntoistavuotias tyttö, mua siis neljä vuotta vanhempi, painoi sen saman nelkytviis kiloa kuin mä. Sekin oli kirjassa. Fiktiivinen hahmo. Sairasta.

Mä pelkään myös sitä, kun mun vanhemmat saa tietää. Mä kadun, kun lupasin, et vanhempani saavat tulla mukaan mun huomiselle psykologiajalle.

Kun kuitenkin ne alkaa vahtimaan mun syömistä, ja mä lihon, lihon ja lihon.
 

+1
+574

Kommentit

Anonyymi20.11.2017 13:14

Toi kuulostaa aika samalta kuin mitä mulla on. Joku aika sitten päätin että painoni pysyy 40kg alapuolella. Oon käyny tosi monta kertaa päivässä vaaálla ja kun vanhemmat on kysynyt miks oon vastannu että tarkkailen vaan millon mun paino rupee moiseen. Pienenä päätin että en koskaan tuu kärsiin syömishäiriöistä. Mitenkäs kävi? Paino on nyt 37.1kg. Suunnilleen viikko sitten paino rupes vähenee. Tähtää (tai mun ajatukset tähtää) 28kg. Aivan sairasta. Olen huolissani tulevasta terveystarkastuksesta. Ruvetaan painoani tarkkailemaan?

+1
+586
.12.10.2017 18:01

Hae apua vanhempiesi tukemana. Oireilusi viittaavat aika vahvasti anoreksiaan. Käy lääkärissä varmistamassa se. Hae nyt apua, vielä kun voit, ennen kun ajatuksesi ja tekosi pahentuvat. Tiedät itsekkin, ettet voi olla syömättä. Kehosi saa ruuan kautta kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.Ilman niitä kehosi toiminta huononee ja saa sulle aikaan helvetillisen olon... Jos sinua ahdistaa syöminen, kokeile edes aluksi vaikka kasvis ruokavaliota tai muuta sen tapaista. Mutta tärkeintä, vaikka sua hävettäis ''lihominen'' tai että vanhempas saa tietää, on tärkeintä se että parannut noista ajatuksista joten on vaan helvetin hyvä että he saavat tietää. Puhu tuntemuksistas heille.

+1
+625