Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Mikä mulla on?

Mikä mulla on?

Nimimerkki 
Iloton
Ikä 
14

Hei. Viime aikoina mulla on ollu henkisesti tosi huono olo, enkä oikeen tiiä, et mist se johtuu. Tuntuu et ainoo ilo mun elämäs on pelaaminen, editointi, ja striimaaminen (yt kanava on FyZZoH jos kiinnostaa vink vink teen yleisesti csgo videi joskus vähä muitaki). Mut siis joo tuntuu vaa silt et jos mun kone hajois ja iskä/äiti sanois että et saa 5 vuoteen uutta konetta, niin varmaan syrjäytyisin kokonaan. Ei mulla oo ongelmaa pelaamisen/koneella olemisen suhteen, mutta ne on melkeempä ainoita asioita, mitkä piristää.

Myös se saattaa olla osana mun pahaa fiilistä, että olin nimitellyt (tai jotai sellasta) mun kaveria, ja sain selville, että se oli masentunu pahasti (ei johtunu musta, vaan muista syistä). Oia kiva saada vinkkejä, miten saada elämäniloo takasin. Kiitos jo etukäteen.

P.S. Jos haluut saada mulle kivan fiiliksen niin käy tilaa mun yt kanav VAIKKA sua ei kiinnostaiskaa csgo. Sinne tulee myös muutakin (vlogeja jne). Ja kanavan nimi on siis FyZZoH jos joku missas sen. Kiitos <3

+1
+1230

Kommentit

Tilasin30.04.2018 10:08

Tilasin kanavasi❤️

+1
+1054
Samoin minulla24.02.2018 17:52

Hei, mulla on ollut sama ongelma videopelien kanssa. Mene semmoselle sivustolle kun Game quitters niin saat apua tai sitten terapeuteilta.

+1
+1174