Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Masennus ja ahdistus

Masennus ja ahdistus

Nimimerkki 
Masentunut
Ikä 
13

Masennusta ja pelkkää paskaa! Itsemurhaa olen yrittänyt muutamaan otteeseen, tällä hetkellä tuntuu että putoon vaan alemmas eikä pohjaa näy. Olen huostaanotettu, masentunut ja ahdistunut. Käyn lääkärillä, nuorisopsykiatrilla ja toimintaterapia alkaa. Kaikki eivät ole samaan aikaan tietenkää mut perseestä on tommonenki.. olin 12-vuotias kun ekan kerran jouduin oyssin suljetulle osasto 50:selle. Nyt 13-vuotiaana jouduin osasto 70:selle. Älkää ikinä ajatelko että näin nuoret ei voi kokea paskaa oloa ja masennusta. Itse tunnen itseni vanhemmaksi.

Poltan säännöllisesti, juon silloin tällöin. Olen yrittänyt tappaa itseni, jotkut saattaa aatella että tääki on pelkkää huomionhakua.. ei.. ihmiset tarvitsee tukea pahhaan olloon ja masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Mul on paljon kokemusta asiasta.. ihan helvetin paljon.. ja mieluiten auttaisin sinua jos joku tarvii juttukaveria niin voi tulla ig puhuu.. : @tuskatila Mä en mieluiten julkisesti kirjottele mun asioista palstoilla.. en oikeestaa ikinä.. mut jos joku yksinäinen tarvii juttukaveria ja apua niin mulla on kyllä kokemusta.. mä oon kokenut paljon ikääni nähden.. kiitos jos jaksoit lukea.. tämäkää ei ollu ees alkua mun elämästä.. mut tuu ig jutulle:) mieluiten autan ja tuen?

+1
+891

Kommentit

PastelKid24.07.2017 20:52

Ensinnäkin, juomisen ja polttamisen täytyy loppua. Ja uskon, että siellä osastolla sua osataan auttaa ja osataan olla estämättä nuo typerät itsemurhatouhut. Paljon tsemppiä sulle, pus! ♥

+1
+796
Happiness 19.05.2017 16:47

Kovin moni ton ikänen ei kestäis tollasta määrää paskaa niskaan! Oot todella vahva!

Hyvä et käyt psykiatrilla ja tommosessa, ei nekään ihan turhia paikkoja ole, vaikka ton ikäsenä kaikki tuntuu turhalta (nimim. kokemusta on!!)
Mutta toi tupakointi ja juominen...ensinnäkin, mistä sä saat sitä tupakkaa ja alkoholia?
Kyl mä ymmärrän, et se saattaa tuntuu hyvältä mut seki on vaan sen hetken! Älä pilaa sun elämääs vielä noin nuorena!

Please, yritä edes päästä tosta paskasta, varsinki tosta polttamisesta ja juomisesta. Ei oo ihan hyväks sulle.

Mutta kaikkee ihanaa sulle ja sikana rakkautta!! Pärjäile<3

+1
+887