Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Kaveriongelma

Kaveriongelma

Nimimerkki 
Sindy
Ikä 
12

Moi! Ajattelin kertoo tänne mun kaverista, joka on vähä "lapsellisempi" kuin mä. Mun kaveri on aina ollu sellanen et se suuttuu helposti. Välillä mä en ees tiiä onko se suuttunu vai ei. Me ajatellaan ihan eri tavalla. Mä ajattelen paljon syvällisemmin ja mun kaveri lapsellisemmin. Mua ahistaa aina, kun tiiän et se on suuttunu mulle. Ja kaiken lisäks mä oon aina se, joka pyytää riitatilanteessa anteeks, vaikka en ois tehny mitään. Se ei oo reiluu. Vaikka mun kaveri ois loukannu mua, niin se ei pyydä anteeks vaan se kääntää tilanteen mun syyks.

Joskus, kun se oli suuttunu se laitto mulle tosi ilkeit viestei. Mä yritin vastata sille asiallisesti, mut se vaa jatko ilkeilyy.  Mä en tiiä mitä mun pitäis tehä. Mua muutenki ahistaa riitatilanteet. Se mun kaveri on mulle tosi tärkee ja haluisin sanoo sille et voisko se joskus pyytää multa anteeks, mutta tiiän et se suuttuis siit.
 

+1
+611

Kommentit

anonyymivaa02.01.2018 18:18

mulla on samanlainen kaveri joka suuttuu monesta asiasta. kerran meijän välit oli jo poikki, ja oon aatellu samaa taas mutta toisaalta mulle se ei oo tärkee. Mutta sun kannattaa puhuu sille sun kaverille ja jos se suuttuu niin anna suuttua ja sit annat aina vaan samalla mitalla takasi?

+1
+546
Anonyymi14.11.2017 16:25

Tää sun ''kaveri'', vaikka se ois kuinka tärkee sulle, näyttää aiheuttavan sulle enemmän negatiivisia tunteita kuin positiivisia. Mitä se kertoo? Jaa-a. Vaikea sanoa.

a) Joko voit odottaa että kaverisi kasvaisi henkisesti hieman, eli odottaa jonkun aikaa ja kestää sen käyttäytymistä.

b) Kertoa hänelle suoraan kaikki sun tunteet, vaikka se suuttuiskin. Jatkat silti kertomista.
Eri asia on se sitten mitkä välinne tulevat olemaan tämän jälkeen. Yritä saada se nyt kuuntelemaan kunnolla.

c) Otat häneen etäisyyttä, hommaat parempia kavereita etkä tuollaista räkänokkaa.

+1
+576