Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Kavereista kiusaajiksi

Kavereista kiusaajiksi

Nimimerkki 
tyttö16
Ikä 
16

En haluaisi, että sinä olisit joutunut käymään läpi näitä samoja asioita mitä minä olen koulussa "kavereiden" kanssa joutunut kokemaan. Ensin muka ollaan kavereita, mutta kun se porukan huomionkerjääjä saa puhuttua kaikki puolelleen, he kääntyvät minua vastaan. Porukassa oli yksi tyttö, joka purki pahaa oloaan muihin ja kerjäsi huomiota erittäin paljon muilta ja sai jollain ihmeen tavalla puhuttua ne omalle puolelleen. Kylläkin luulen että tulevaisuudessa jotkut ihmiset huomaavat tulleensa manipuloiduksi.

Tiedättekö, että sen huomaa, että kiusaajat ovat itse heikkoja. Tekevät kaikkensa, että saa kaiken huomion ja sillä yrittää asettaa muut ala-arvoisempaan asemaan. Ajatukset ovat nyt jotenkin ihan SEKAISIN kun yritän muistella, mutta elämä kääntyy aina kuitenkin parhain päin. Kaikki olisimme tukena toisillemme ja kohdeltais ihmisiä ihmisinä.

+1
+1123

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.