Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Ihastumisen pelko

Ihastumisen pelko

Nimimerkki 
MaJe
Ikä 
14

Okei. Mie oon siis 14 v. poika, ja oon kasiluokalla. Viime vuonna (seiskalla) noin puolessa välissä meiän luokalle tuli yks tosi kiva ja kaunis tyttö (tosin ei tosin hyvä koulussa mut ei siit sen enempää) ite oon melkee joka aineessa 10-9 oppilas. Vasta tänä vuonna tuli sellane jutsku et meil oli tos viikko sitte tanssia liikunnantunnilla ja jouduin tanssii joo aika monen kanssa ja myös tän tytön kanssa ja sit niinku yhtäkkiä vaa tuli sellane fiilis et ei herrane aika tää pimu on kyl kaunis. Ja siitä asti oon tykänny siitä, mutta oon ihan sairaan ujo enkä uskalla ees varmaa moikata jotai omaa luokkalaista jos esim. nään kaupassa.

Mutta joo. Oon ujo ja tykkään meidän luokkalaisesta enkä uskalla kertoo tunteistani sille koska sitte se jos vastaa ei ni sit miulle tulee vähä sellane et (mitäs sitte nyt ku se sano ei) ja sitte se kuitenki kertoo sen kavereille ja jo viikon sisällä koko koulu tietää asiasta ja se minuu täs niiku enite pelottaa. Et nyt mahollista jeesiä kiitos tänne päin.

+1
+898

Kommentit

Einiinvakavaa05.07.2017 20:58

Sil ei oo oikeesti mitää välii vaikka koko koulu sais tietää et sait pakit aina voi jälkikätee nauraa asialle.

+1
+839
Elämää nähnyt28.04.2017 14:38

Aloitat vaan tutustumalla tähän tyttöön. Laitat vaikka viestiä ja kysyt että millasesta musiikista se tykkää. Linkkaat sille vaikkapa muutaman hyvän biisin ja aloitat keskustelun niistä.
Itse olen ollut samassa pisteessä kuin sinä ja suosittelen puhumaan tälle tytölle. Oli se sitten musiikista, harrastuksista tai kotieläimistä niin kannattaa ja jotain juttua iskeä. Kokeile edes

+1
+893