Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » En vaan tiedä

En vaan tiedä

Nimimerkki 
Tyttö
Ikä 
15

No siis jotkut on voinu lukee täältä semmosen ku "elämä on elämisen arvoista", se on mä taas. Oon nyt 15 ja menee ihan hyvin paitsi yks päivä oli semmone et meinasin taas viilellä mut täs oon ehjänä vielä.

Mun on pakko vaa avautuu tänne mun lievästi romahtamisesta (näin omin sanoin) silloin ku mun kaveri meinasi tehdä itsemurhan. Sain aamulla tietää mun yhelt kamulta et joo hän meinaa tehdä itsemurhan ja se ei vastannut viesteihin. Itkin sen aamun ja linkkapysäkillä kaaduin melekee polvilleni itkee. Mua pelotti ja ahdisti. Se elää onneks. Ja mua on ahdistanut välillä sillee semisti. Mun kaverisuhteet hajoaa varmaa 2 henkilön kaa koska oon aika paljon jo muitten kaa.

Tää nyt oli tämmönen pieni välipurkautuminen. Tänne on vaa nii helppo avautuu. Ja se miten kotona menee no aika hyvin mutta pieniä epäkohtia tullut mutta selvitään.

+1
+1654

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.