Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Yksin?

Yksin?

Nimimerkki 
Julie<3
Ikä 
12

Aloitetaan.. :) Oon siis 12 v tyttö Suomesta. Käyn ala-astetta. Ja mulla on 2 parasta kaveria. Tai ainakin oon niitten paraskaveri. Niille pystyy kertoo jotain ihastusasioita mut ei juurikaan muita. Musta ei ees tunnu et ne ois mun kavereita. En ees haluis olla niiden kanssa, mut ei mulla ketään muita kavereita oo. Sit on eräs kiva tyttö kutoselta jonka kanssa me jutellaan bändeistä. Ja kaikista muista kivoista jutuista. Sille en pystyis kertoo salaisuuksia, koska ei juurikaan olla mitään parhaita kavereita.

Meijän luokalla on neljä vähän suositumpaa tyttöä jotka kulkee aina samassa joukossa. En tykkää niistä koska ne on pukeutunu aina tosi kalliisiin vaatteisiin tyylii johonki 60 euron vaatteisiin. Ja muutenki ne on vähän lissumaisia. Oon yleensä välkällä yksin istumassa jossain. Tai sit oon yhen ystävän kaa.

Meijän luokalla on yks tosi kiva poika, ja se on ihan söpökin. Ja mä tykkään siitä. Musta vaan tuntuu et se tykkäis yhestä suositusta meijän luokkalaisesta. Mutta se kyl välillä kattoo mua. Meijän luokalla on yks toinen poika joka on mun kaveri. Ei olla niinku välkällä kahestaa mut ennen tunnin alkuu me pelataa futista. Se poika on aika hiljanen ja se pelaa pleikkaa ja unohtelee kouluasioita mut se ei haittaa mua. Kukaan meijän luokkalaisista ei oo senkaa yleensä välkällä. Mut se on aina kutosten kaa.

Mä tykkään ite pitää käppii ja DC näkösii kenkii. Ja must ne on hienot. Ja muutenki mun pukeutumistyyli on vähän poikamainen. Ja meijän koululaiset kysyy multa aika useesti et onko kova olo kun käytät käppii väärinpäin.. :(  musta se näyttää hienolta. :)  Ja leikin myös lps-leluilla.. Mut en mitään sellasii kauppaleikkei. :D Ymmärsitte kai? Ja teen myös lps-videoita. Ja meijän koululaisten mielestä se on noloo. ;( 

Tuntuu et meijän luokkalaiset hylkii mua ja sitä poikaa ja yhtä mun parasta kaveria... Tai no voiko sitä kutsuu parhaaks kaveriks? Tässä mun pitkä vaivaava juttu. Ja tuntuu hyvältä kertoo tästä jollekkiin. :)

+1
+1238

Kommentit

Joku07.12.2016 21:26

Mul on melkee sama mun bff hylkii ja on muitten kaa ja oon joka välkäks yksin mitä pitäis tehä??

+1
+1088
Julie<327.08.2016 23:22

Okei harmi Sad

+1
+1144
Iines...19.08.2016 9:32

Siis mulla on melkein Sama ongelma ja mää tern kans lps videoita ja mwiän luokkalaisista se on noloa.

+1
+1167