Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Vanhemmat, uhkailu

Vanhemmat, uhkailu

Nimimerkki 
Kärsijä
Ikä 
13

Joskus noin vuonna 2004 mun vanhemmat erosivat. Olin noin vuoden ikänen. Nyt oon 13 ja en oo nähnyt mun isää 3 vuoteen.

Vuonna 2014 äiti tapasi uuden miehen. Aluksi se vaikutti oikein mukavalle, mutta kun vuodet vieri, sen oikea luonne paljastui.

Mennään nyt vuoteen 2015, kun olin 12 oltiin hiljattain muutettu ja äiti odotti mun viidettä veljeä. Äidille ja mun isäpuolelle tuli riita, joka kesti noin kuukauden ja se vain paheni. Meni viikko kun mun siskopuoli tuli meille, ja riita paheni. Isäpuoleni suoraan sanotusti meni sekaisin, jolloin minä, äitini ja veljeni jouduimme menemään yläkertaan turvaan. Isäpuoleni odotti portaiden päässä pesäpallomailan kanssa, josko joku tulisi alas.

No minun piti päästä alas käymään vesassa, en nähnyt isapuoltani joten menin alas. Tulin vesasta ja isäpuoleni odotti sielä oven takana kirveen kanssa. Lähdin niin nopeasti kuin suinkin, pääsin ylös turvaan ja samaa jatkui viikkoja.

No mennään vuoteen 2016, olen nyt 13 ja tapahtumasta on kuukausi. Tämä tapahtui silloin kun äiti ja hän riiteli, ja sain isäpuolelta tappouhkauksia. Noh... Oli kulunut pari päivää olin nukkumassa, kunnes kuulin oven avautuvan. Ajattelin että äiti varmaan tuli katsomaan nukunko ja sitten avasin silmäni ja näin isäpuoleni puukko kädessä sänkyni edessä. Noh lähdin äkkiä jouksemaan äidin luo ja isäpuoli tuli perässä, äiti heräsi siihen kun huusin. Meni hetki kunnes äiti hääti isäpuolen talosta.

En ole kertonut tarinaa vielä kellekkään ja pelkään vieläkin, että hän tulee taloon ja tekee jotain.

+1
+988

Kommentit

Anonyymi26.03.2017 7:05

Kuulostaa siltä että isäpuolesi kärsii psykoottisista oireista ja tarvitsee hoitoa.

+1
+966
Sara Nuortenlinkistä01.08.2016 13:32

Moi Kärsijä! Kuulostaa rankalta tuo sun tarina. Uhkailu ja väkivalta on aina väärin, eikä nuorten kuuluisi sellaista perheessään kokea. Tiesithän, että apua ja tukea on saatavilla?

Kannattaa esim. tsekkaa, onko teidän paikkakunnalla Nuorten turvatalo. Jos ei ole, niin valtakunnallinen Lasten ja nuorten puhelin voi myös olla hyvä tapa purkaa nimettömästi omia tuntoja (puh. 116 111, maksuton ja auki joka päivä klo 17-20). Tai nimettömät ja kahdenkeskiset chatit, jotka on tarkoitettu nuorille. Koulun alkaessa kannattaa ehkä käydä moikkaamassa kouluterkkaria, jonkun luotettavan aikuisen kanssa juttelu on aina hyvä idea!

Katso tuolta linkkien takaa lisää vinkkejä ja ota rohkeasti yhteyttä. Murheiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Voimia! Terveisin Sara Nuortenlinkistä.

Nuorten turvatalot: https://www.punainenristi.fi/node/1409

Nuortennetti ja Lasten ja nuorten puhelin: http://www.mll.fi/nuortennetti/

Viikottaiset chatit nuorille: http://www.netari.fi/aikataulut/

+1
+1004