Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Tunteetonko?

Tunteetonko?

Nimimerkki 
Huoh
Ikä 
18

Mä en tunne mitään. Mä oon ihminen, jolla on yleensä niin paljon tunteita, et ne joutuu keskenään tappelee siitä mikä on päällimmäisenä. Nyt ne on kadonnu. Toisinaan ne taas räjähtää ja sillon lähinnä itkettää. Henkisesti oon nii väsyny ja en tunne mitään, fyysisesti mun ranteeseen sattuu, kun yritin purkaa tätä oloo siihen. En oo varma mistä tää johtuu. Mun elämä on harvoin menny raiteillaan, on ollu kiusaamista, yksinäisyyttä, perheessä alkoholiongelma, mielenterveysongelmia lapsesta asti yms. ehkä näiden kaiken yhistelmä on se syy. En tiiä. En oikeen tiiä mitä mun pitäis tehä. Tekee miel vaa vetää jotai millä sais pään sekasi ja pääsis hetkeks pakoon todellisuutta. Mut en kuitenkaan tee niin. En mä tiiä.

+1
+1377

Kommentit

Anonyymi01.01.2017 1:25

Hei sinä 'En kestä tätä enää' kirjoittaja, oot vielä niin nuoriki ni pliis mee juttelee vaiks kouluterkkarille tosta ennen kun se avun hakeminen tuntuu ylivoimaselta!

+1
+1283
En kestä tätä enää06.12.2016 21:50

Tunnen tällähetkellä aikalailla samalla tavalla, oon kylläkin 13 ja tää kun "alko"(mul ollu 10v asti mielenterveysongelmia mutta niihin en mitenkään paljoa ole saanut apua) niin mun kaikki koenumerot tippu kympeistä ja yseistä, seiskoihin. En ite osa hakea apua koulusta opettajilta/kuraattorilta ja äidille kun täst yritin puha niin keskesin sanoo vaan pari sanaa ja se vaan sano jotain tyyliin "höpö höpö nukkusit yöllä enemmän", mutta yksinkertasesti mä en enää jaksa tätä. En jaksa olla eka niinku en tuntis mitään ja sit vaan alkaa itkemään, haluun vaan et joku tekis sen alotteen ja tulis kysyy onks mul kaikki okei.

+1
+1346