Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Piinaava sisko ja itsetuhoisuus..

Piinaava sisko ja itsetuhoisuus..

Nimimerkki 
Yritän olla normaali..
Ikä 
15

Heipä heii! Tää taitaa olla mun eka kerta kun kirjotan minnekään tästä asiasta..

Elikkäs joskus 3. luokalla (olin sillon 10v.) mun sisko alkoi olla väkivaltanen mua kohtaan. Aluks se oli ihan pientä ja se ei ees sattunu kauheesti. Sitten se alko pikkuhiljaa hakkaamaan mua ihan kunnolla ja ihan turhista syistä.. esim. jos en antanut jtn omaa kynääni sille kun se halus.. tai jos hän suuttui jollekin omalle kaverilleen hän purki sen minuun. Sitä jatkui n. 3-4 vuotta enkä tietenkään uskaltanut kertoa kenellekään mitään siitä koska siskoni uhkasi lyödä minua kovempaa kuin ennen.. (aivan ja siskoni on minua 1 vuoden nuorempi.. mutta isokokoisempi ja vahvempi..)

Joskus 7. luokalla se sitten taas jatkui mutta harvemmin. Hän aina välillä löi ja potki minua ja silloin alkoi myös haukkuminen huoraksi, läskiksi, rumaksi ja kaikkea muuta. Silloin aloin olemaan itsetuhoinen kun hän lähes joka päivä mainitsi jonkun huonon asian minusta.. aloin viiltelemään ja erkaannuin muista.. 8. luokalla viiltely ja itseäni raapiminen jatkui.. yleensä kävin ostamassa megaforce energiajuoman ja kun olin juonut sen revin sen kahtia ja usein sormet aukesivat ja vuosivat ihan jumalattoman paljon.. sitten viiltelin niillä tölkin palasilla syviä haavoja..

8. luokan lopulla ja nyt 9-luokan alussa olen saanut hillittyä itseni ja en enää viiltele koska olen saanut pari kaveria.. kävin koulukuraattorilla puhumassa mutta ei siitäkään oikein mitään tullut... nyt en enää viiltele mutta alakuloinen olen vieläkin ja olen alkanut laihduttamaan... vaikka kaverit sanovat että olen jo liian laiha jatkan vain laihduttamista enkä pysty lopettamaan.. tänään aloitin taas syömään vähäsen.. yleensä kun päätän syödä eli n. 2-3 kertaa parin viikon aikana syön yhden mangopiltin ja täytyn jo siitä.. minua ahdistaa vieläkin kun mietin etten tule ikinä saamaan ketään poikaystävää itselleni koska siskoni on tehnyt harvinaisen selväksi kuinka ruma ja lihava olen..

+1
+1181

Kommentit

markku outila15.09.2020 10:49

! okei

+1
+14
Anonyymi06.02.2019 21:44

Oot hyvä itsenäsi!

+1
+449
Se josta kukaan ei välitä28.07.2017 21:58

Et oo ruma ja lihava! Oot kaunis juuri omana itsenäsi! Olet erityinen ja vaikka joku vihaisi sinua on maailmassa ainakin se yksi ihminen joka rakastaa sinua ja ajattelee sinua joka päivä! Itse olen 13v. tyttö ja viiltelen... Nautin siitä kivusta minkä saan itkemisen sijasta purkaa viiltelyyn sillä se helpottaa tunne peräsistä tuskaa! Mua on kiusattu koulussa aina eskarista lähtien. En ikinä oikeen oo sopinu joukkoon... Mua on haukuttu rumaksi ja läskiksi ja huoraksi ja vaikka miksi! Mut kestänyt sen ja puran sen viiltelyllä...

Vertais tukea sinne!?

+1
+942